Original MT NOKIA, vs. KOPIE - navod ako ich rozoznat.
Original MT NOKIA, vs. KOPIE - navod ako ich rozoznat.
Maly navod ako rozoznat kopiu od origa Nokie.
1. Origo zacina IMEI cislami 35xxxxxx....
2. Origo musi mat hore na kryte napis NOKIA, alebo typ (N95, N95 8GB, N96)
3. Product code (pod baterkou) zacina na 05xxx...
4. Product code pod baterkou musi suhlasit s cislom, ktore vyhodi pospojeni s PC, soft NSS
5. IMEI pod baterkou musi suhlasit s cislom, po zadani *#06#
6. Od odstraneni zadneho krytu musi byt na fone napis NOKIA, a taktiez aj zozadu na kryte, aj na stitku pod baterkou.
Ak fon vsetky tieto udaje ma spravne, ide o original NOKIA. Ak co len jedno chyba, alebo je zmenene, fon je kradnuty, prip. ide o kopiu.
Dufam ze tato info pomoze vela ludom.
ako rozoznat original od kompie ?
ak ma telefon wifi je to jednoduche ...
cinske kopie nech uz vyzeraju akokolvek vierohodne nenabehne na zakladnej obrazovke hned hladanie wifi a tym padom nie je original ...
kopie su uz skoro 1:1 cize staci len trosku vediet co a ako a kopiu od originalu rozoznate okamzite ...
ak ma telefon wifi je to jednoduche ...
cinske kopie nech uz vyzeraju akokolvek vierohodne nenabehne na zakladnej obrazovke hned hladanie wifi a tym padom nie je original ...
kopie su uz skoro 1:1 cize staci len trosku vediet co a ako a kopiu od originalu rozoznate okamzite ...
-
tonek
Darca
- Kontaktovať používateľa:
zozenieš ju všade, cez tygriceny cz alebo dealextreme...maš tam toho mrte
btw - činsku kopiu rozoznam na kilometre, zatial som ešte nevidel taku, ktora by ma oklamala...:-d(samozrejme na živo nie na fotkach)
Existuju iste sprievodné znaky, niektoré sú aj tie ktoré napísal N96, ale nie vždy sa dá nimi riadit
btw - činsku kopiu rozoznam na kilometre, zatial som ešte nevidel taku, ktora by ma oklamala...:-d(samozrejme na živo nie na fotkach)
Existuju iste sprievodné znaky, niektoré sú aj tie ktoré napísal N96, ale nie vždy sa dá nimi riadit
-
tonek
Darca
- Kontaktovať používateľa:
tygriceny tam to maš, skus aj www.google.sk tam toho bude určite viac ako v mojej hlave...