Original VW diely vs allegro

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
cipadejl
Light Expert
Light Expert

Original VW diely vs allegro

Príspevok od používateľa cipadejl »

Ahojte, chcem sa znova poradit. Potrebujem zohnat nejake drobnosti do auta na moj VW Tiguan ako napr. nove tlacitko vystraznych svetiel, plastovu krytku na smerovku na vonkajsie spatne zrkadlo, chromovu listu a pod. Vsetko vlastne len dekoracne veci. Vacsinou sa snazim vzdy zhanat originalne diely, no tu ma cena z autorizovaneho servisu uz len za samotne tlacitko vystraznych svetiel dost zaskocila - 43 eur. Rozmyslam nad tym, ze by som objednal nejake veci z allegra, maju to tam za dost slusnu cenu, no pocitam s tym, ze to asi original nebude. Nemate s tym niekto skusenosti? Myslite si, ze ma zmysel investovat do original dielu? Neviem ako sa bude lisit pripadna kvalita original vs allegro (cina?). Dakujem.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Original VW diely vs allegro

Príspevok od používateľa Pilifo »

Ja som pár takýchto blbostí do auta kupoval z aliexpressu a úprimne ak nie si nejaký odborník a znalec VW, tak rozdiel nepoznáš. Stačí si pozrieť recenzie daného produktu a ak je to 4,5*+, tak je úplne v cajku to kúpiť.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Allegro su prevazne pouzivane veci, teda su demontovane z rozbiteho auta a tak. Mas to aj v popise k inzeratu napisane, ze ci je to origo diel, ci je to pouzivane a podobne.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

Prevažne demontované z áut, ukradnutých vo viacerých krajinách Európy. Kuoec za to nemôže, teší sa z výhodnej ceny.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Tiež tieto "dekoračné/funkčné" drobnosti kupujem cez Aliexpress. Jedná sa o funglovky určené pre čínsky koncern, čiže nie sú o nič horšie ako tie európske, zatiaľ všetky fungujú spoľahlivo. A navyše aj ceny sú väčšinou prijateľnejšie. Neraz sa tam dá zohnať aj nejaká vec, ktorú koncern v EU ani neponúkal. Jedinou nevýhodou je doba dodania, ale u mňa to nie je prekážkou.

Pár dielov som kúpil aj cez allegro/ebay, hádam furt prišiel už používaný diel, ale čo sa týka funkčnosti, zatiaľ nebol problém.
Napísať odpoveď