original windows

Informácie o software, ankety...
klasika
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

original windows

Príspevok od používateľa klasika »

zdravim...nemam ziadnu skusenost z original windowsom tak mozno hlupa otazka ale predsa....

kamarat si nedavno kupil original win pre automaticke aktualizacie aby ich mohol s kludom zapnut....a ja by som potreboval tiez preinstalovat win ale chcel by som ho nainstalovat z jeho cd lebo uz tam ma SP3 atd....ked ho nainstalujem z jeho cd z jeho seriovym cislom tak znehodnotim ten win? cize ked si bude chciet v buducnosti preinstalovat win uz to bude ako piratska verzia? alebo to kludne môzem tak nainstalovat?

mohol by som nainstalovat jeho win zo seriovim cislom z ineho cd ale z XP profesional pricom on ma iba home edition?

// este chcem upozornit ze ja nechcem mat original win je mi jasne ze ked pouzijem kluc druhy krat budem zas za pirata...len ci mozem pouzit jeho kluc bez toho aby som jeho nejak obmedzil

dik za strucnu a jasnu odpoved :)
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

jeden kluc jedna licencia pokial neni viac licencna aspon tak to je podla mna cize teba uz asi server nezobere alebo jeho odpoji
klasika
Light Professional
Light Professional

Runes napísal:jeden kluc jedna licencia pokial neni viac licencna aspon tak to je podla mna cize teba uz asi server nezobere alebo jeho odpoji
aha dik...mam doma windows xp profesional napalene na cd aj z licencnym cislom....mozem to cislo pouzit na jeho xp home edition? bude to pasovat?
helicos
Darca
Darca

Príspevok od používateľa helicos »

seriove čísla XP Profesional nepasujú na home edition.ale ak ti ide o aktualizácie tak na wareze je dosť aktivátorov že možeš sťahovat aj aktualizácie čiže si možeš nainstalovat jeho win potom použiť aktivátor alebo si vypneš aktualizácie aby si nebol za piráta.
klasika
Light Professional
Light Professional

helicos napísal:seriove čísla XP Profesional nepasujú na home edition.ale ak ti ide o aktualizácie tak na wareze je dosť aktivátorov že možeš sťahovat aj aktualizácie čiže si možeš nainstalovat jeho win potom použiť aktivátor alebo si vypneš aktualizácie aby si nebol za piráta.
jj ale jeho win si mozem nainstalovat normalne z jeho klucom? nijak tym neobmedzim jeho? napr. ked si bude chciet neskôr preinstalovat win tak uz nebude môct zapnut aktualizacie bez toho aby mu vypisalo ze je pirat pretoze ja by som bol cez jeho aktivacny kluc
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

Windows ma aktivovany na svoj PC, zmenou zakladnej dosky uz to aktivaciu nepovoli.

Da sa to sice oje***, ale ja byt na jeho mieste, tak sa ti na to vyserem, aby som v pripade potreby reinstallu musel vyvolavat do MS ze zase mam novu dosku...

Novy windows XP home stoji cca 80 Eur, tak netreba sockovat za kazdu cenu. Alebo si zatial nahod RC verziu sedmicky, ktora je plne funkcna, a vyckaj s nou do vydania Win 7 a kupis rovno ten.
klasika
Light Professional
Light Professional

KoCi napísal:Windows ma aktivovany na svoj PC, zmenou zakladnej dosky uz to aktivaciu nepovoli.

Da sa to sice oje***, ale ja byt na jeho mieste, tak sa ti na to vyserem, aby som v pripade potreby reinstallu musel vyvolavat do MS ze zase mam novu dosku...

Novy windows XP home stoji cca 80 Eur, tak netreba sockovat za kazdu cenu. Alebo si zatial nahod RC verziu sedmicky, ktora je plne funkcna, a vyckaj s nou do vydania Win 7 a kupis rovno ten.
no konecne jasna odpoved...ja nechcem sockovat ale original win ani nepotrebujem....radsej si za tie peniaze kupim original antivirus...ja som len chcel usetrit cas s tym ze nainstalujem jeho win kde uz je aj SP 3 a ine veci ktore musim samostatne instalovat ked si natiahnem win z môjho cd....dik za odpoved
Napísať odpoveď