ja som si vybavovla vcera ten papier takze v skoel ti daju tlacivo pre tvojho lekara a este jedne papier pre rodicov aby ho podpisali ten papier pre lekara stoji 50sk vyplnenie su 4 zdravotne skupiny 4 je uplný zakaz od tv ja mam 3a da sa to vybavit ak mas dobreho doktora\ku tim ze mu\jej niečo donesieš.. napr alebo musis mat na to riaden zdravotny dovod ja osobne mam Gilbertov syndrom neni to nič vazne ale na osobodenie to stači
Záleží od doktora...Niekedy nepotrebujdeš nič...Skús zájsť a spýtať sa či by ťa neoslobodil.Hoď k tomu nejakú historku, že rýchlo máš vysoký tlak a že sa ti toči hlava.Alebo že máte pred telesnou 1 hodinu voľnú k tomu prestávku obednú dlhú a že sa ti nechce čakať...
poznas niečo take ze falsovanie podpisov.??? a mas to vybavene pripadne ak mas uz 18 a si sam za sepa zodpovedy možes to podpísať aj ty... ak nie tak tvoj "zákonny zastupca" by to mal
Poradte mi nejake dovody aby mi to nasi podpisali lebo sfalsovat to nemozem lebo moj triedny ked sa mu nieco nezda tak sa opyta na rodicku abo zavola rodicom... pls mohli by ste niekto oskenovat to tlacivo a dat tu screen chel by som vediet ako to vypada
noo...u nas v skole nie je velmi vyhodne ked si oslobodeny,lebo u nas riaditel zakazal oslobodenym od tv ucastnenie sa na triednych vyletoch a akychkolvek triednych akcii.doteraz to nechapem...ako keby boli nejaki retardovani alebo co..ani by mi to nevadilo len jedna z mojich naj kamosiek je oslobodena a tak nejde s nami na triedny vylet ..nema ma kto zachranovat ..(ona nepije)
barcica:U nás je to podobne. Keď sa niekto oslobodí a chce ísť na výlet, rovnako si musí u lekára vypýtať, že môže. Tak keď už tie učiteľky vidia, že dieta - hypochonder, tak sa aspon spraví blbá a vypýta si písomný súhlas od lekára. Však keď necvičí, nech sa aspoň k lekárovi prejde
matko888 napísal:nechapem ako nietko nechce mat telesnu. ved to je najlepsia hodina.
Je to najlepsia hodina ale zbytocne zatazuje rozvrh Ja som si to vybavil tak ze som mal skoliozu takze som dostal papierik od doktorky ze som vadny Momentalne ju uz nemam (ked mi prisli na to ze mam krivy chrbat tak som mal 27 stupnovi vyklon chrbtice teraz mam 4 stupne a dosiahol som to plavanim a umiernenym posilovanim )
Serte na oslobodenie.U nás máme učiteľku úplne hnusnú sketu a aj tak cvičím rád.Proste treba vám pohyb a nie že : Nechce sa mi učit tak nepôjdem do školy.Áno aj ja osm si kopu krát vytlačil ospravedlnenku ale trebárs v piatkové dni.Keď už fakt víkendová nálada.A tak isto je to aj s cvičením.To čo je povinné je povinné väčšinou preto že je to pre ľudí potrebné (TV) tak nevymýšlajte koko*iny a cvičte
zdeno15 napísal:Checl by som vedieť ako sa dá vybaviť oslobodenie od Telesnej výchovy??? Máte na to nejaké triky? Čo všetko musí byť na tom tlačive na oslobodenie.
take lamy lenive ako si ty by som nakopal do zadku
potom sa len stazujete a vyzerate ako prasata a to len preto ze sa nehybete a cely cas ho*no robite