OSOBNA SLOBODA NA SKOLE
Cau. No ja ti na to poviem, že pred tromi rokmi som na Lesníckej škole v Prešove zmaturoval. A preto viem o čom hovoríš. Môj spolužiak dostal zníženú známku zo správania za to, že mal na sebe v júni na škole "kraťasy". A o vlasoch viem svoje, ale ak si nechcel mať problémy, tak si radšej ustúpil. Ale boli aj horšie veci, neviem či u vás ste behali 3 kilometre v krátkych tričkách v decembri? Alebo vás bil 2 metrový učiteľ s bakuľou?Proste si sa musel prispôsobiť okolnostiam, ale je to lepšie, lebo budeš brať veci v živote s nadhľadom.
Tak jeden profak na praxi zlomil nejakemu druhakovi ruku tym ze mu pritankoval palicou. Ostatny to mozno beru z dost vysokym nadhladom, lebo nevedia co je lesnicka skola
CHLAPI TAM TO TVRDE ! Nie ako na SOU kde povies profakovi svoje, tu keby sa mu nepostavis na chodbe tak mas taky problem ze vy si to neviete ani predstavit......NACO SOM SEM JA SIEL k***
myslíš, že keď idú dať dva zo správania, tak idú vypýtať súhlas za prezidentom? Riaditeľ na porade schváli dvojku a ty sa môžeš ísť akurát pásť na lúku. Oni si to v pohode môžu hodiť do školského poriadku a takisto dobre vedia, že s tým nič neurobíte.Step256 napísal:ako som si precital ze si si usiel umyt tie vlasy tak ja by som to na tvojom mieste nespravil nie je to v skolskom poriadku a to co tam nie je sa moze cize sa mi moze kolko len chce vyhrazat cim len chce aj tak su to len reci pretoze to nema opodstatnenie cize ti dajme tomu 2 z chovania neschvalia...
btw to čo je za kravinu, že čo nemáš v školskom poriadku to je dovolené?! Veľa vecí nie je v školskom poriadku, ale to neznamená, že je to dovolené. Niečo ako zákaz pridrbať učiteľovi tam určite nie je, tak smelo do toho, chráň si svoje práva.
no tak nehnevaj sa, ale ak mi ma dat 2 z chovania za to ze mam nagelovane vlasy...sak uz nieje komunizmus ze sa nemozu nosit rifle a na skolu ta nepustia lebo otec nieje v strane...pinco napísal: btw to čo je za kravinu, že čo nemáš v školskom poriadku to je dovolené?! Veľa vecí nie je v školskom poriadku, ale to neznamená, že je to dovolené. Niečo ako zákaz pridrbať učiteľovi tam určite nie je, tak smelo do toho, chráň si svoje práva.
pozri to už nieje o škole , ale o niečom inomenergy00 napísal:...
My sme mali učiteľa čo si myslel , že na STREDNEJ nás bude karhať ako na ZDŠ
Ale iba dovtedy , keď raz skoro nedostal ...
Kamaráde , nehrám sa tu teraz na frajera , ale keď by mi toto učiteľ spravil , tam mu rozbijem nos ..
To ste tam takí mäkkýši ???
schw33k napísal:pozri to už nieje o škole , ale o niečom inom![]()
My sme mali učiteľa čo si myslel , že na STREDNEJ nás bude karhať ako na ZDŠ
Ale iba dovtedy , keď raz skoro nedostal ...
Kamaráde , nehrám sa tu teraz na frajera , ale keď by mi toto učiteľ spravil , tam mu rozbijem nos ..
To ste tam takí mäkkýši ???
Myslim ze som vyssie pisal ze to fakt beriete vsetci z vysokym nadhladom, na lesnickej su iny profaci a inak ich respektuju vsetci. ja chcem vediet len vas nazor co si o tom myslite , nie ako to mam riesit. inac u nas su frajeri tzv. BEZCI NA KRATKE TRATE, ked ich nikto nepocuje tak machri ale ked je niekto na blizku tak su ticho... MEDZI VLKMI VLKOM, .... ja si stojim za svojim...
nemusíš to hovoriť mne, jasné, že je to proti zdravému rozumu, ale ak sa bojíš s tým niečo robiť (a keby si sa ja rozhodol s tým niečo robiť, tak ani známosti na európskom súdnom dvore by ti nepomohli), tak plakať tu na fóre ti nepomôže. Ver tomu, že oni si môžu dať každú somarinu do školského poriadku a ty proti tomu nič neurobíš.energy00 napísal:no tak nehnevaj sa, ale ak mi ma dat 2 z chovania za to ze mam nagelovane vlasy...sak uz nieje komunizmus ze sa nemozu nosit rifle a na skolu ta nepustia lebo otec nieje v strane...
vieš čo nám povedali po maturách ...energy00 napísal:Myslim ze som vyssie pisal ze to fakt beriete vsetci z vysokym nadhladom, na lesnickej su iny profaci a inak ich respektuju vsetci. ja chcem vediet len vas nazor co si o tom myslite , nie ako to mam riesit. inac u nas su frajeri tzv. BEZCI NA KRATKE TRATE, ked ich nikto nepocuje tak machri ale ked je niekto na blizku tak su ticho... MEDZI VLKMI VLKOM, .... ja si stojim za svojim...
Bola tam s nami moja najobľúbenejšia učiteľka ( a to v prvom ročníku ma dokonca napadla ) a tá nám povedala , že niekedy bola najhoršia na škole , každého bila , 5-kovala , jačala , proste , že my ( naša trieda ) , sme ju tak zmenili , že to ani nechápe , skrotili sme ju úplne a to mala 45 rokov a celý život bola sekera ..
Takže , verím Ti , že asi na tej tvojej škole sú diktátorské typy , ale nikdy sa nedaj oklamať s tým , že by sa nedali zmeniť ...
Len nato treba gule samozrejme a ľachšie preglgnúť školské problémy
// to s tým gélom je choré , bože keby tí tvoji učitelia mali pred pár rokmi exurziu u nás , by ich asi vystrelo
pinco napísal:nemusíš to hovoriť mne, jasné, že je to proti zdravému rozumu, ale ak sa bojíš s tým niečo robiť (a keby si sa ja rozhodol s tým niečo robiť, tak ani známosti na európskom súdnom dvore by ti nepomohli), tak plakať tu na fóre ti nepomôže. Ver tomu, že oni si môžu dať každú somarinu do školského poriadku a ty proti tomu nič neurobíš.
ja viem, ked si povedia tak to plati...ja chcem vediet aky je na to vas nazor. Moje stanovisko poznate, neprosim tu o radu ani o sposob akym to riesit.... je to dobra kuriozitka tak na piatkovy vecer porozpravat s kamaratmi, zasmiat sa a bavit sa dalej...
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
tak to by si sa divil.MGSnake napísal:Lesnicka je Lesnicka čo narobite.
ja chodim na gymko a ucitelkam 50+ vadi doslova ze mas aj dieru v riti.
jedna taka mrcha videla kamosa fajcit pred skolou (casovo) no taaaky poje*** mu vybavila.sadla si na nho.lepsiu znamu ako 3 od nej nedostane...
a tomu istemu nemcinarka zakazala chodit na jej hodinu s vybijanymi naramkami a mierne potrhanymi riflami.a mozno sa to bude zdat stupidne ale ja som kvoli dlhym vlasom tiez prezival sikanu od profesorov.kvoli dlhym vlasom
aaa lol ja by som sa nedal ostrihat ani keby sa seci posrali.. furt mi telocvikar opakuje ze sa mam dat ostrihat bo prepadnem.. mam u riti nech zkape.. a daktori ucitelia tiz chodia s gelom a seliako obleceni... mozu ist seci do riti.. je moja vec mozem mat piercing aj na ftakach mozem chodit aj s trickom fuck you stupid teacher a mozu mi ist seci do riti... nech sa aj poskaldaju odignorujem.. a nech ma vyhodia pojdem na inu skolu
hehe toto by som si nenechal...
-
susenejablko
Light Star
ja nemam nic proti lesnikom, ani ludom, co studuju na takej skole (viacmenej ani proti ucitelom) ale myslim, ze prave ti ucitelia 100% nekracaju s dobou a myslia si, ze skole spravia dobre meno medzi dospelymi ci co...moj nazor...a nebudem tu pisat, ze com si nespravil toto a toto, ale si sa isiel "upravit", lebo v takej situacii by som sa na to asi vys*al a spravil by som to iste...
-
uNreal_saTch^
Professional
Re: OSOBNA SLOBODA NA SKOLE
to nemyslis vazne...na nasej skole mozes mat aj zeleno modre vlasy a nikto nic....inac pochopim ked na hotelovych akademiach pi-cuju na meliri a pod...ale nagelovany vlasy ? to je uz troska silna kava toto...a este ze sisi ich musel umyt v skole...to uz ani nekomentujem...nieco stym robte sak to neni normalne....energy00 napísal:Zdravim, touto temou by som si chcel spravit jeden maly prehladik. Chodim 4 rok na strednu skolu. Je to LESNICKA skola... bla bla bla bla. AVSAK ! nedovolia nam nosit nagelovane hlavy, minule som si musel ist zmyt makovicu lebo sa to nadriadenemu nepacilo, myslite ze je to obmedzovenie osobnej slobody ??? Pritom v Skolskom poriadku to zakazane nieje ....![]()
Ak chcete este nejake zaujimave pikosky co nesmieme nosit tak sem daco hodim
....pinacolada..tak to je dobry brutal...ty chodis na fasisticku skolu...
toto by robit nemali moj nazor je že je to obmedzovanie nam dokonca zakazali na zdravotnej použivat aj mobili cez prestavky čo je už vrchol dokonca nas to donutili podpisat že ho použivat nebudeme a nepodpisal som to len ja a ešte jedna spolužiačka aj to triedny povedal že sa to bude riešit cez riaditelku a ja som povedal že dobre nech za mnou pride samozrejme riaditelka neprišla ale zatial sa mi nikto nepokusil zobrat mobil cez prestavku tak že problemi neboli ale ked skusi budu lebo ja si ho nedam
-
pancuska26
Expert
takze:chalan je stvrtak...ide maturovat...profak mu povie chod si umyt vlasy lebo ta vyhodime bla bla bla..hih jasne,ze kazdy zdravy rozum by si ich aj umyl ved zahodit 4 roky ,,driny"pre vlasy??...dost blbe!!..takze necudujem sa....
pochopim zakazy typu:nenosit zbrane do skoly,drogy....ale toto??..som na CIRKEVNOM gymnaziu a nam toto nezakazuju....a na lesnickej hej...co mate na hlavach nosit zelene klobuky s vtacim pierkom??.....joojj toto nase skolstvo
uz nevedia co poniektori profaci zo sebou robit.....
a aj my mame jeden taky ze nemalovat sa do skoly..ani make up ani nic
nikto to nerespektuje a nestretla som sa ani z jednym profakom co by s tym mal problem,ze ja mam make up...och
pochopim zakazy typu:nenosit zbrane do skoly,drogy....ale toto??..som na CIRKEVNOM gymnaziu a nam toto nezakazuju....a na lesnickej hej...co mate na hlavach nosit zelene klobuky s vtacim pierkom??.....joojj toto nase skolstvo
a aj my mame jeden taky ze nemalovat sa do skoly..ani make up ani nic
-
okonenipica
Zablokovaný
pinacolada napísal:tak to by si sa divil.
ja chodim na gymko a ucitelkam 50+ vadi doslova ze mas aj dieru v riti.
jedna taka mrcha videla kamosa fajcit pred skolou (casovo) no taaaky poje*** mu vybavila.sadla si na nho.lepsiu znamu ako 3 od nej nedostane...
a tomu istemu nemcinarka zakazala chodit na jej hodinu s vybijanymi naramkami a mierne potrhanymi riflami.a mozno sa to bude zdat stupidne ale ja som kvoli dlhym vlasom tiez prezival sikanu od profesorov.kvoli dlhym vlasom