Osvetlenie tv stolika led pasom
Osvetlenie tv stolika led pasom
Zdravim chcel by som si dat na zadnu cast tv stolika led pasik na ktorom sa budu dat menit farby, jas atd. Zatial mam vybrany tento - http://m.ledstar.sk/311/2m-rgb-vysokosv ... da-2a.html V popise pisu ze je k tomu vhodne kupit listu alebo aspon pasku na odvod tepla. Co by bolo teda lepsie kupit ? Pri tej liste pisu ze bude aj krajsi odvod svetla ale zas ked to bude za stolom tak to bude asi jedno nie ?
Re: Osvetlenie tv stolika led pasom
Pokial ti to nebude svietit 24/7 tak je odvod tepla uplne zbytocny. Nepoznam nikoho, kto ma LED pas a toto by riesil (vratane mna)
Inak na ebayi kupis rovnaky pas za stvrtinovu cenu, aj henten co si poslal je na 99% z Ciny. Marze slovenskych resellerov cinskych gadgetov "Made in Ebay" ma vazne fascinuju. http://www.ebay.com/itm/1-20M-RGB-5050- ... xYWJ2r3ZKQ
Inak na ebayi kupis rovnaky pas za stvrtinovu cenu, aj henten co si poslal je na 99% z Ciny. Marze slovenskych resellerov cinskych gadgetov "Made in Ebay" ma vazne fascinuju. http://www.ebay.com/itm/1-20M-RGB-5050- ... xYWJ2r3ZKQ
Prípadne mrkni bazos ..dá sa aj tam natrafiť na výhodnú kúpu ....odvod tepla by som tiež neriešil ... mám niekoľko rokov led pásy v interiéri a žiadny problém ....
Oukej ten odvod tepla len preto ze tam pisali ze sa skracuje ziarivost lediek tak preto som sa pytal. A ta cena je este prijatelna na alze som pozeral a tam stoji 50e 
No už ako Ty chceš
.....na bazosi nie je problém kupit RGB pásik za nejakých 16-17€ (s poštou) a to 5m 
Myslíš kvôli teplu ? To sa mi nezda...tie ledky sa nejak extra nehrejú ..
Pokiaľ to chceš len ako dekoráciu , tak Ti postačia kľudne ledky 3528 ..sú lacnejšie, menej sa hrejú a majú menšiu spotrebu
Myslíš kvôli teplu ? To sa mi nezda...tie ledky sa nejak extra nehrejú ..
Pokiaľ to chceš len ako dekoráciu , tak Ti postačia kľudne ledky 3528 ..sú lacnejšie, menej sa hrejú a majú menšiu spotrebu
Ja som robil led pásy hore nad linkou, (neviem, či som aj nekupoval tie isté, čo sú hore), a do pol roka odišli niektoré modré ledky. Svietilo sa s tým skoro každý večer niekoľko hodín. Dal som ich teda na hliníkovú lištu a už 2 roky bez problémov, sú tam dva pásy, RGB a aj vysokosvietivý biely, čisto na osvetlenie.
Objednal som to bez tej listy/pasky tak uvidim kolko to vydrzi. Este jedna otazka ked to dam zozadu na ten tv stolik mam dat pas aj na telku zozadu ? Videl som par videi a davali to aj zozadu na monitor/telku a vyzeralo to dobre.
To je vec vkusu predsa ..ak sa Ti to páči tak to tam capni ....jedného času som to mal aj ja na tv kym som ho mal na stolíku. .potom šiel ale na stenu, tak som to dal dole, keďže som oledkoval strop 
Akurat skusam ten led pas a ked menim jas tak adapter v zastrcke vydava bzuciaci zvuk, pri plnom jase funguje normalne moze byt niekde chyba ?
Asi to trafo uplne nedava, mozes cakat kolisanie napatia a pri nizkom jase zacnu LEDky preblikavat. Co ine cakat od adaptera za par korun z ebayu.
hm prilepil som to na stolik prebytok odstrihol a ked menim jas teraz tak to prestalo zaujimave
Zrejme bol zdroj dosť zaťažený, kým si neodstrihol z pásu
asi dam aj na tu telku jeden snad to nebude moc kricat