Otáčanie Penazi
Otáčanie Penazi
ak si niekto inak zaraba ako tym ze je zamestnany alebo brigaduje...nech dava tipy ako najlepsie otacat peniazee pri com nepotrebuje nejak velky zaciatocny kapital alebo ziadny
Re: Otáčanie Penazi
ach jaaaaaj
lenivec , do roboty chod
ak by niekto vedel ako z hovna spraviť hojno tak si to určite necha pre seba a nebude svoj prisun penazí deliť medzi náás
ak by niekto vedel ako z hovna spraviť hojno tak si to určite necha pre seba a nebude svoj prisun penazí deliť medzi náás
klikacky

... napr. stavkovanie, poker, ruleta, forex
viac mi nenapada, no z toho co som vymenoval, tak vsetko je to len za predpokladu, ze si v tom ozaj zbehly, mas v tom prehlad a pali ti to, v opacnom pripade by to malo efekt presne opacny
ps: ak by to bolo take jednoduche, tak nepracuje nikto + ak ma nahodou niekto sofistikovany sposob, ktory mu vynasa peniaze bez pociatocneho kapitalu, vacsieho usilia, zdravotnej ujmy ci ineho risku, tak necakaj, ze ti ho napise na hojko.com len tak do plena... GL
... napr. stavkovanie, poker, ruleta, forex
viac mi nenapada, no z toho co som vymenoval, tak vsetko je to len za predpokladu, ze si v tom ozaj zbehly, mas v tom prehlad a pali ti to, v opacnom pripade by to malo efekt presne opacny
ps: ak by to bolo take jednoduche, tak nepracuje nikto + ak ma nahodou niekto sofistikovany sposob, ktory mu vynasa peniaze bez pociatocneho kapitalu, vacsieho usilia, zdravotnej ujmy ci ineho risku, tak necakaj, ze ti ho napise na hojko.com len tak do plena... GL
do roboty by som siel keby nestudujem este ja potrebujem nieco na volny cas po obede...no ja si myslim ze Ruleta a podobne hovadiny tam sa clovek stava len zavisly a ak aj vyhrava znova to prehrava..a co sa tyka forexu cital som o tom vies mi o tom viac povedat ?
Na stávkovaní sa dá tiež pekne zarobiť, keď aspoň trochu sleduješ a máš prehľad v niektorých ligách tak by si to mohol skúsiť. 
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
pokial nevies ako zacat, tak zacni brigadovat popri skole 
stavkovanie som skusal :)ale nieekdy su tam take prekvapenia ze to sa neda
Preto never skusenostiam, ale instinktu 
To je buď inštinkt alebo má dlho ročné skúsenosti so stávkovaním a má odsledovaný "každý" zápas..Betarik napísal:kks az ma v riti trha ked nieco take vidim
http://www.bet-at-home.com/top10BetDetail.aspx?ID=2671
Alebo to natrepal len tak z brucha, šak motyka raz vystrelí. 
on podal iba za 0,50€ a vyhral 13072,82€ 
DeLAy: aj po škole môžeš chodiť na brigády...ja to tak robím
//klokino: viem, pre istotu som to pocital
//klokino: viem, pre istotu som to pocital
Mal tam 26 tisíc aj pár stoviek znásobený zisk.. To sa oplatí..Rad8) napísal:on podal iba za 0,50€ a vyhral 13072,82€
slusne peniaze sa daju vyhrat aj v pokri, hlavne ak sa niekto venuje MTT turnajom(multi table), tak zo stastim a skusenostami si moze zarobit velmi vysoku sumu. dokonca na to netreba ziadny kapital, existuje zopar webov, ktore poskytuju "no depozit bonus". treba tomu ale venovat naozaj velke mnozstvo casu+ seriozne studovat strategie, vypocty pravdepodobnosti, pozerat videa, etc.. minusy su, ze mozes hrat dobre a aj tak mozes koli smole skoncit na nule a profit v prvych mesiacoch az rokoch(podla napredovania a stastia) je vacsinou mensi ako keby si sedel na pokladni v tescu 
-
pryja
Darca
- Kontaktovať používateľa:
nakup internetovych akcii. Ja o tom zacinam vazne rozmyslat.
Daj nejaky link kde sa o tom da premyslat...zaujima ma to.pryja napísal:nakup internetovych akcii. Ja o tom zacinam vazne rozmyslat.
hmmm s tymi brigadami po skole
co ja viem sotva najist brigadu kde vam daju viac ako 2 eur na hodinu je problem
co ja viem sotva najist brigadu kde vam daju viac ako 2 eur na hodinu je problem
Tak sa zmier s tým, že budeš musieť pracovať za 2 eurá na hodinu...
Pokiaľ si z malého mesta, tak je šanca, že nájdeš niečo lepšie, veľmi veľmi malá.
Pokiaľ si z malého mesta, tak je šanca, že nájdeš niečo lepšie, veľmi veľmi malá.
A ked aj, vacsinou to ide po znamosti. Spoluziak u stryka zameta schody za 2e/hodina 
-
Peter_Retep
VIP
stavkovanie je v pohode. ja si tak mesacne k vyplate prilepsim tych 100 ecok