Hned po precitani otazky aj mna napadlo to Acko, ale absolutne neviem kvoli comu, kedze vsetko hovori za Bcko.
Otazka na zamyslenie vs. normalna ludska logika ???
Re: Otazka na zamyslenie vs. normalna ludska logika ???
SchYzo - najlepsie na tom je, ze ty nechapes a nas mas za nechapavych... 
Hned po precitani otazky aj mna napadlo to Acko, ale absolutne neviem kvoli comu, kedze vsetko hovori za Bcko.
Odpoved moze byt aj A aj B. velmi nejasna otazka. Viem si predstavit obe moznosti.
-
JaJeNiektoIny
Light Professional
Ja som to pochopil tak, že tým "úzke" myslíš "blízko pri sebe", nie šírku stôp. Preto som dal, logicky, A. Tých, čo napadla šírka jednotlivých stôp asi dali B-čko.luckystrike7 napísal:Pridem na pole/lúku a vidím stopy. Poviem si: TIETO STOPY SU UZKE NA STVORKOLKU. co VAS NAPADNE???? A) ze tam preslo nieco vačšie B) ze tam preslo nieco mensie![]()
![]()
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ked su blizko prisebe to tiez znemana ze tam preslo nieco mensie nemyslis?JaJeNiektoIny napísal: Ja som to pochopil tak, že tým "úzke" myslíš "blízko pri sebe", nie šírku stôp. Preto som dal, logicky, A. Tých, čo napadla šírka jednotlivých stôp asi dali B-čko.Vidím, že nerozmýšľam ako väčšina
podla mna je to b - preslo tam nieco co ma uzsie gumy ako stvorkolka nie?
či sú stopy bližšie pri sebe alebo sú gumy užšie, nech si to každý vysvetlí akokoľvek, vždy sa mi zdá viac normálna a logickejšia odpoveď B.
Po prvom prečítaní ma napadla odpoveď B, ale keď som prečítal pár príspevkov, musel som si to prečítať ešte raz a uistiť sa. Ale v každom prípade, neviem si vysvetliť, ako by mohla byť odpoveď A správna
Po prvom prečítaní ma napadla odpoveď B, ale keď som prečítal pár príspevkov, musel som si to prečítať ešte raz a uistiť sa. Ale v každom prípade, neviem si vysvetliť, ako by mohla byť odpoveď A správna
zeby kamosi na bike-och ?
B
B
Skutocne nikomu inemu tato tema nepride totalne odveci?
-
zuzkazuzka
VIP
Téma je divná, ale myslím si, že to, že má niečo úzke stopy, nemusí hneď jednoznačne súvisieť s jeho veľkosťou. Preto otázka nemá jednu správnu odpoveď.
-
Grim
Darca
...otázka MÁ jednu správnu odpoveď ale z uvedeného ju nieje možné jednoznačne určiť...
ta fyzika sa na mne podpisuje... bud som sa nad tym zamyslel hned ale instatne ma napadlo B
A preto tato zema nema aboslutne ziadny zmysel. Skutocne nechapem aky ucel nou chcel zakladatel splnit.zuzkazuzka napísal:Téma je divná, ale myslím si, že to, že má niečo úzke stopy, nemusí hneď jednoznačne súvisieť s jeho veľkosťou. Preto otázka nemá jednu správnu odpoveď.
-
Hotwire
Addict
asi si robit pi*u...je to zatial jeho jediny prispevok..a nieco mi hovori ze aj nim ostane...
Ja by som túto tému považoval za uzavretú. Všetko už bolo povedané a omiela sa to tu dokola.
Tiež už téma stratila (asi) zmysel, tak nejaký moderátor ju môže pokojne uzavreť.
Tiež už téma stratila (asi) zmysel, tak nejaký moderátor ju môže pokojne uzavreť.
-
zuzkazuzka
VIP