otazka ohladom pevnej linky od tcomu

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
skorec1
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Re: otazka ohladom pevnej linky od tcomu

Príspevok od používateľa skorec1 »

ja ti hovorim, budes este plakat s tymi DSLkami ked ti okolo 20teho znizia rychlost a radim ti na TU sa ani neregistruj, sa z toho poseries, urcite nevies ani zakony co vsetko budes potrebovat aby si splnil poziadavky nielen TU ale aj inym instuciam... a ver ze so sdielanymi DSL u TU nepochodis... urcite nevies o tom ze budes musiet zalohovat presne polroka komunikaciu klienta kde chodi ponete, zato by ta TU dodzubal jak maleho chlapca... a zmluvy potrebujes pre klientov... a zivnost... atd... radsej to rob na cierno, dostan sa na hranicu 50ludi a daj si garantovanu linku a potom mozes rozmyslat o registrovani sa na TU... ale to si musis hodne veci nastudovat... a este ti neodporucam sa pytat tu na fore aby ti niekto poradil tie hluposti co tu radia neskusene detiska...
chod na fora specializovane na to ako skfree alebo nieco podobne ale nepytaj sa tam take hluposti ako tu lebo by ta tak zotreli na fore ze... musis len citat a citat, a ked uz budes niecomu chapat potom sa pytaj...
attiii
Medium Expert
Medium Expert

Re: otazka ohladom pevnej linky od tcomu

Príspevok od používateľa attiii »

mozno sa ti nezda, ale ja tym veciam celkom chapem, len sa asi neviem dobre vyjadrit :D zivnost, a zmluvy by neboli problemove, lebo to robi otec, takze on by mi vedel dat aj zmluvy a by som to dal na jeho meno. ale asi fakt to spravim na cierno. a pocuvaj, mozem sa ta spytat, ty skade beres linku?
Napísať odpoveď