otazka ohladom STK a EK
otazka ohladom STK a EK
prosim vas pokial ma auto este platnu STK aj EK ale majitel nema karticky STK a EK( neboli mu vydane pri kupe auta) a auto je prepisane na noveho majitela je mozne ze na stanici STK a EK mu neurobia nove karticky kvoli tomu ze budu potrebovať povodne k tomu autu alebo ako to je?
Re: otazka ohladom STK a EK
Bol som neraz na STK a EK a este ani raz nepytali stare karticky.
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
ja sa pripajam - nikdy ziaden problem...
okeej tak by to malo byt potom bez problemov diki moc chalani:)
A ako je to pri cestnej kontrole ? niekde som zapotrosil karticku od EK, ale mam cely ten protokol co mi tam vydali, bude to stacit ?
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
ak mas protokol s nalepkou, malo by im to stacit... pripadne ti na stanici kontroly vystavia za 1,5 ci 2,5e novu karticku na zaklade toho protokolu 
Ak bude mat policajt zlu naladu vzdy si najde nieco, zaco by ta mohol zbuzerovat. Ale myslim si, ze protokol a nalepka na okne by mohla stacit. Akurat tu som sa docital, ze od chlapika chceli za novu karticku 700 korun. Ale predsa nic nedas zato, ked sa pojdes spytat na stanicu kontroly ci je moznost vystavit novu karticku.
ak nemas protokoly tak neviem ci ti vydaju len karticky, myslim administrativnu kontrolu, je mozne, ze budes musiet absolvovat riadnu kontrolu
niektorym poctivym policajtom protokol nestaci a chcu karticky, odomna uz iniciativny policajt pytal karticky aj ked skontroloval nalepky na skle
niektorym poctivym policajtom protokol nestaci a chcu karticky, odomna uz iniciativny policajt pytal karticky aj ked skontroloval nalepky na skle
ja ked dobre viem, tak karticku by si mal mat kedze nalepka nieje povinna(napr po vymene celneho skla)
aj pri zmene SPZky musis vybavovat nove karticky(som skoro vyskocil z koze ked mi povedala ze musim cakat 4 dni, po telefonate to bolo do 2 hodin)
aj pri zmene SPZky musis vybavovat nove karticky(som skoro vyskocil z koze ked mi povedala ze musim cakat 4 dni, po telefonate to bolo do 2 hodin)
Na nove SPZ nove kartičky?
To počujem prvý raz. Však na kartičke je VIN, to im musí stačiť. Na bývalom aute som jazdil takmer 2 roky so starými značkami na kartičke, teraz mam Ďalšie auto, zasa tam mám iné značky
. Nikdy s tým nebol problém. Kontrolovali ma asi 5-6x a žiaden sa nad tým ani nepozastavil.. 
mne pri prepise povedali ze musim aj nove karticky, mozno je to podla nalady uradnika(ale nechcel som mat zidny problem tak som to vybavil)