Otázka Pre Dievčatá: Bozk a Prvé Rande
No toto je vazne zaujimava tema hmm .... ale asi niet odpovedi co holka ocakava na prvom rande
...ta mne sa jedna momentalne paci a nase "rande" ak teda to su rande
trvaju tak 30 minut kedze nam to niejak nevychadza ... noo ale stvrtok poobede by sme mali byt spolu tak sa tesim
....... noo ale dalej ako ku obiatiam sme sa zatial nedostali
,ale tak noo ved hadam sa neni kde ponahlat .. len dufam ze nejdem na to moc pomaly
... noo ale to uz som riadne od temy ... asi proste noo ak bude cas na bozk tak to asi aj obe strany vytusia ci uz to bude na prvom alebo 10-tom rande
-
midnight_man
Guru
-
Carver11
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
moje prve rande s mojou sucasnou priatelkou vyzeralo asi tak, ze skor, nez som zacal vobec poriadne premyslat nad dilemou, ci jej dat bozk alebo nie, mi len povedala 'zatvor oci' a pobozkala ma ona sama od seba. doteraz tvrdi, ze to bol risk, ktory vysiel.
ale keby som ja sam chcel jej dat bozk, neviem, ako by to skoncilo a ci nie prave opacne.
takze pripajam sa k nazoru, ze je to znacne individualne. a tiez k nazoru, ze toto hlasovanie nebude velmi objektivne vzhladom na pocet dievcat na tomto fore
ale keby som ja sam chcel jej dat bozk, neviem, ako by to skoncilo a ci nie prave opacne.
takze pripajam sa k nazoru, ze je to znacne individualne. a tiez k nazoru, ze toto hlasovanie nebude velmi objektivne vzhladom na pocet dievcat na tomto fore
-
midnight_man
Guru
Áno a prišiel si na správnu.Myslím si že vacsina báb na prvom rande pusu nechce.Možno tak maximalne uvítaciu alebo rozlúčkovú :DA apropo páčilo by sa ti kebyže si sa s babou hneď vylizoval?Nepomyslel by si si aha to keď sa s každým tak vylizuje na prvom rande tak čo bude o týždeň?midnight_man napísal:Myslmi ze som prisiel na odpoved.... NIE
Ako spominala dew6.Ta ostychavost atd
.Premyslal som minule nad tym preco nas zenske tak "trapia" a ked daco citia a vidia ze to citi aj druhy na rovinu.A dospel som k tomu ze to tak chceme samy.Preco?Z coho ma clovek lepsi pocit, ked sa pri prvom naznaku na neho zenska hodi a zacne ho bozkavat alebo ked sa s tou babou prirodzenou cestou trebars po tyzdni dvoch da dokopy?Jednoznacne berem druhu moznost.Myslim ze odpoved na otazku je tiez ze NIE
-
BlackDragonLady
Novice
ale to nemžeš povedať jednoznačne nie... ak je to také... že sa veľmi nepoznáte, tak vtedy je to jednoznačne nie... ale ak tá známosť prerástla z priateľstva, alebo v partii sa dvaja spoznali, naprv si posielali pohľady, potom sa rozprávali a obaja vedeli, že to iskrí, no ani jeden nemal odvahu, tak potom nevidím žiadne prekážky alebo dôvody,prečo nie už na prvom rande...
-
Fabo
Hardcore addict
Tak vtedy nastava otazka ze coze to bolop to prve rande. Z urciteho uhla pohladu mozeme za to prve rande povazovat uz to iskriace obdobieBlackDragonLady napísal:ale ak tá známosť prerástla z priateľstva, alebo v partii sa dvaja spoznali, naprv si posielali pohľady, potom sa rozprávali a obaja vedeli, že to iskrí, no ani jeden nemal odvahu, tak potom nevidím žiadne prekážky alebo dôvody,prečo nie už na prvom rande...
-
Eritrea
Star
podla toho ci je prve rande aj prve stretnutie...ak s uz dlho poznate ..ste si sympaticky a prve rande je len akoze prve oficialne tak si myslim ze mozes dat pusu..ale ked sa s niekym prvy raz vidis..spoznavate saa tak to urcite neocakavam..vynimka su silne sympatie a iskry ,kt len tak lietaju okolo vas.
az tak ze to vidia aj okoloiduci.