Otázky, informácie - Nokia 500
Otázky, informácie - Nokia 500
Zdravím, chcel by som sa informovať o telefóne Nokia 500 - Uvažujem nad jeho kúpou, ale predtým by som chcel popýtať, informovať o ňom. Ak ho niekto vlastní, poprosil by som ho o to, aby mi niečo o nom popísal. Asi toľko, či tam funguje všetko ako má, či tam niesú tam dajaké "muchy", aký hlasný je reproduktor, či design má vkus, atp ... Proste, aby ma dáko upútal, či ho teda kúpiť alebo nie
.. Ďakujem
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Re: Otázky, informácie - Nokia 500
osobne by som ho nebral kvôli symbianu anna. Zober niečo s belle.
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
bude update na belle pre ten mobil, takze to neni dovod
Nokia sa teraz rozbehla, pockal by som do vianoc kym nepusti nieco podobne. 500 je zaujimava, len mne sa nepozdava styl konstrukcie. Podla mna sa display rychlo poskriabe a aj plasty budu vrzgat.
Ak ti mobil nesuri pockaj
Má to byť na Vianoce, ale asi počkám do silvestra110mat110 napísal:Nokia sa teraz rozbehla, pockal by som do vianoc kym nepusti nieco podobne. 500 je zaujimava, len mne sa nepozdava styl konstrukcie. Podla mna sa display rychlo poskriabe a aj plasty budu vrzgat.
tiez mam onho zaujem, nie je drahy + bude nanho belle, otazka je, neviete kedy presne? ako bude prebiehat update? (symbian som este nemal...)
update bude do konca roka, aktualizacia: ked bude dostupna cez wifi si ju stiahnes do fonu a potom das aktualizovat, mobil sa resetuje a po chvyli instalovania bude opat pouzitelny. Odporuca sa zalohovat