Otázky na Nokiu N95

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
Sakino
Novice
Novice

Otázky na Nokiu N95

Príspevok od používateľa Sakino »

Zdravím všetkých priaznivov N95. Mám tento mobil už asi 3 mesiace chcel by som pozisťovať nejaké veci.
1. Mám v telefóne asi 200 fotiek a všetky sú neprehľadne pokope, chcel by som si ich rozdeliť do priečinkov aby to bolo prehľadnejšie, ako sa to dá spraviť? Skúšal som to aj pridať do albumov, ale tie mi aj tak neukáže, si ich musím osobitne otvárať.
2. Dá sa ten blesk čo tam je zapnúť aby svietil vždy súvislé? Napríklad pri natáčaní videa po tme, alebo iba jednoducho použiť mobil ako baterku.
3. Ak mi niekto volá chcem aby mi ukázalo jeho fotku, ale normálnej veľkosti, aspoň na pol displeja a nie tu malú fotečku čo nevidno ani s dvomi lupami :D
4. To by bolo zatiľ tak všetko, vopred ďaujem za odpovede.
pryja
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

A zrak v pohode?

//hladat netreba vobec, vsak ta tema/N95/ tu svieti na prvej strane uz nejakych par dni
D!eSel_78
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D!eSel_78 »

pryja napísal:A zrak v pohode?
:D Asi tak...vsetko sa tu riesilo, pouzi Hladat
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Re: Otázky na Nokiu N95

Príspevok od používateľa ob3l1x »

Sakino napísal:Zdravím všetkých priaznivov N95. Mám tento mobil už asi 3 mesiace chcel by som pozisťovať nejaké veci.
1. Mám v telefóne asi 200 fotiek a všetky sú neprehľadne pokope, chcel by som si ich rozdeliť do priečinkov aby to bolo prehľadnejšie, ako sa to dá spraviť? Skúšal som to aj pridať do albumov, ale tie mi aj tak neukáže, si ich musím osobitne otvárať.
2. Dá sa ten blesk čo tam je zapnúť aby svietil vždy súvislé? Napríklad pri natáčaní videa po tme, alebo iba jednoducho použiť mobil ako baterku.
3. Ak mi niekto volá chcem aby mi ukázalo jeho fotku, ale normálnej veľkosti, aspoň na pol displeja a nie tu malú fotečku čo nevidno ani s dvomi lupami :D
4. To by bolo zatiľ tak všetko, vopred ďaujem za odpovede.
1. pouzi nejakeho spravcu suborov (X-plore, FExplorer, ...) alebo to urob cez PC a usporiadaj si fotky do adresarov ... potom si stiahni nejaky prehliadac obrazkov napr Resco Photo Viewer...
2. urcite na to existuje nejaka app staci len hladat
3. FSCaller
nejakymarko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa nejakymarko »

prosim vas neviete nazov aplikacie, ktora umoznuje pohyb v menu pomocou pohyboveho cidla??
Napísať odpoveď