otazky na obhajobe podnikatelskeho zameru
otazky na obhajobe podnikatelskeho zameru
ludia ja viem ze tato tema je kus odveci, ale potrebujem surne nekoho kto cerpal prispevok na zivnost, konkretne informaciu ako prebiehala obhajoba podnikatelskeho zameru.. ci musel suvisle opisat cely zamer, alebo dostaval iba otazky od poroty, prip. ci robili nejake zakernosti, atd. pikosky, vsetko ohladom tohto.. potrebujem to do zajtra tak pls. helfnite mi s tym nekto lebo mam normalne stres :DDD (aj ket viem ze asi zbytocne)
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: otazky na obhajobe podnikatelskeho zameru
...ja som mal tiež stres, koktavo som to opísal a hravo som ju dostal...čo je ale horšie, že v každom kraji majú úplne iné podmienky a úplne inú komisiu...ale myslím, že je v záujme UP aby čo najviac ľudí vypadlo na živnosť, aby sa im tam neflákali ako nezamestnaní a oni potom mali krásnu štatistiku...
nedali mi to kur*y.. ako zamer som mal bez problemu, ale zrkadlovka mi nepresla boha, musim prerobit ale to nejak doriesim... skor ma je*e ze ani panboh netusi kedy bude zasadat najblizsie komisia, a mesiac sa mi nechce cakat 
-
hojko
Site Admin
To si nemal najskor konzultacie ohladom zameru, kde by ti povedali co tam mozes dat a co nie???
odkedy sa chodi so zamerom pred porotu?ja co som bral cca rok dozadu tak sme nemuseli nic obhajovat
-
Grim
Darca
...tiež je mi to divné...písal som, že všade to majú inak...nám to na kurze vysvetlili, že čo tam môžme mať a čo nie...a potom mi to tá milá sekretárka ešte skontrolovala, že či je to v poriadku, aj všetkým ostatným...a až vtedy sme išli na obhajobu, čo bola vlastne už iba formalita...
A co to konkretne ta zrkadlovka je?brainwirm napísal:nedali mi to kur*y.. ako zamer som mal bez problemu, ale zrkadlovka mi nepresla boha, musim prerobit ale to nejak doriesim... skor ma je*e ze ani panboh netusi kedy bude zasadat najblizsie komisia, a mesiac sa mi nechce cakat
-
Grim
Darca
...žeby fotoaparát?...
hojko - mal. lenze ket som im povedal ze fotak potrebujem k cinnosti tak odpoved bola ze si ho tam mam kludne dat... a ano, podnikatelsky zamer sa obhajuje pred debilnou porotou, su to ludia mimo uradu prace, mozu to byt kdejaki pravnici ekonomovia a bohvie kto vsetko, a furt je tam nekto iny.
Jaaaj aha akoze v nakladoch, ja ze je to termin pre nejaku cast toho testu alebo co 
-
hojko
Site Admin
brainwirm: Pokial viem, komisia dvoch az troch ludi pre ziskanie nenavratneho financneho prispevku od UPSVaR pozostava z pracovnikov uradu.
Aj ja by som mal otázku. Bolo treba dôjsť na tú obhajobu v obleku, alebo ako ste tam šli vy? Na toto nám nejako nič nepovedali a zabudol som sa spýtať.
-
hojko
Site Admin
Oblec sa slusnejsie, tj. rifle a kosela, pripadne sveter.