"otvárač" na elektrický zámok
"otvárač" na elektrický zámok
Zháňam otvárač na elektrický zámok. Ako býva v panelákoch že vám dvere otvárajú "bzučiakom". Či niečo také existuje že priložíte ku dverám a otvorí vám ich ...Počul som že sa dajú otvoriť napríklad paralyzérom. Viete niekto o nejakej vecičke ?
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: "otvárač" na elektrický zámok
...zámky sa dajú otvoriť paralyzérom, zvonom na prepchávanie odtokov, rokonca aj tenisovou loptičkou... 
...jediná technológia, ktorá funguje a mám ju odskúšanú je lockpicking...pohľadaj na google...
...jediná technológia, ktorá funguje a mám ju odskúšanú je lockpicking...pohľadaj na google...
Jediná technológia ktorá funguje na elektromagnetické zámky je lockpicking hovoríš jo? 
-
Grim
Darca
...nie...vlastne áno...
Tak to si veľmi rád pozriem video na ktorom mi to ukážeš 
-
Grim
Darca
...načo ti je video, veď jediný rozdiel medzi normálnym a elektromagnetickým zámkom je ten, že elektromagnetický môžeš otvoriť aj stlačením tlačidla...dáva sa to na vchodové dvere bytoviek, aby zakaždým nemuseli ľudia návštevám chodiť otvárať, tak len stlačia gombík...myslím, že autor mal namysli práve tento zámok...
nie, on ma skor na mysli ten system zabezpecenia dveri (brány panelaku), mas k tomu taku vecicku, nosis to na klucoch, neviem do frasa ako sa to vola, ma to plno ludi...vyzera to ako nejaky otvarak alebo to strihatko na nechty, len to nema na konci noznice ale taky krug, magnet ci co to je, prilozi sa to na snimac vedla dveri a dvere sa same otvoria
-
twardykamen
Medium Professional
magneticky kluc,ktory vsak nefunguje na vsetky dvere.
no podla mna myslel urcite toto
- Prílohy
-
- Untitled-5.jpg (11.39 KiB) 3266 zobrazení
Grim : v každom prípade je lock-picking spôsob na otváranie FAB zámkov už bez ohľadu na to či sú alebo nie sú kombinované s inými typmi zámok.To, že je v tom danom prípade (trebárs na vchodových dverách) zámok FAB kombinovaný s elektromagnetickým je jedna vec ale klasický elektromagnetický zámok nekombinovaný s FAB neotvoríš lockpickingom ani keby si sa posral
-
Grim
Darca
...ja som myslel, že autor má na mysli taký zámok...ak ide o ten bezkontaktný tak to neviem...
ten kluc sa vola dallas alebo ibutton, nasiel som nejake videa ako sa to da oblafnut, ale nie je to nic jednoduche
Ľudia ja mám na mysli taký zámok ako v panelákoch...čo písal Grim. Proste v škole na vrátnici to máme, vrátnik má tlačidlo a vonku vás pustí len s priepustkou. Tak ma napadlo či existuje niečo také že si tie dvere sám otovorím
... ale skúsim to tým paralyzérom.
v panelakoch je taky aky som ukazal ja
ty pises ze mas na mysli nejaky system, ktory je v panelakoch a nasledne napises ze to mate v skole, keby si napisal hned ze mas na mysli system, ktory sa pouziva na skolach, firmach tak je nam to hned vsetkym jasne
a brat do skoly paralyzer kvoli tomu aby si sa dostal zo skoly von bez priepustky mi pride totalne ako out of brain...
ty pises ze mas na mysli nejaky system, ktory je v panelakoch a nasledne napises ze to mate v skole, keby si napisal hned ze mas na mysli system, ktory sa pouziva na skolach, firmach tak je nam to hned vsetkym jasne
a brat do skoly paralyzer kvoli tomu aby si sa dostal zo skoly von bez priepustky mi pride totalne ako out of brain...
No však preto sa pýtam či neexistuje aj niečo iné ...
-
ZappBrannigan
Darca
To sa volá el.vrátnik, u nás to ešte máme, proste stlačim z hora tlacidlo, a ono to otvori....a sposob ako to oblafnut ? Letáky ! Pošta !
To by vrátnik v tej škole musel byť pekný dement, keby sa niekto chce dostať von bez priepustky a stačilo by na neho okríknuť "Letáky!" 
-
ZappBrannigan
Darca
No tak sa to dá oblafnut z opacnej strany.