jjj napísal:Neviem preco si ludia myslia ze ked je bedna otvorena tak ze budu lepsie teploty .... je to uplny nezmysel pokial Ma clovek bednu dobre odvetranu uplne staci dat dozadu 1 120 vetrak na 900 otackach + ten vzdroji a upchat bocne otvopry aby sa vzduch nasaval iba cez predok case a ochladzoval tak disky.
no bednu nemam moc dobre vetranu ale poviem ti ze so zatvorenou som mal CPU v klude nieco nad 50° (mozno 52) a ked som otvoril tak v klude 42° az 43°...
Stando napísal:no bednu nemam moc dobre vetranu ale poviem ti ze so zatvorenou som mal CPU v klude nieco nad 50° (mozno 52) a ked som otvoril tak v klude 42° az 43°...
Stando napísal:no bednu nemam moc dobre vetranu ale poviem ti ze so zatvorenou som mal CPU v klude nieco nad 50° (mozno 52) a ked som otvoril tak v klude 42° az 43°...
ja som mal to iste ale 1 harddisk sa mi stale prehrieval v zavretej na 56°!!!! taq som ju mal otvorenu niekolko tyzdnov.....potom som tam hodil asi 3 vetraky a teplota vnutri sa mi pohybuje okolo 40°.....inac mam ju teraz zavretu nezaskrutkovanu
ja mam bednu otvorenu, ale iba z jednej strany. hlavne kvoli vetraniu. co sa tyka prachu a hluku je to uplne jedno. comp pocut furt a prach sa dostane vsade aj ked je bedna zavreta
Bednu som maval z jeden strany otvorenu ale nejak mi zacal moc hucat PC hlavne v noci ked som stahoval ma to rusilo pri spanku.Otrosku to stlmy.
Velmi mi huci PC a to najviac graficka karta ked chytim ventilator na nej pc ide potichucku.
Poradte pls co mam robit stou grafarnou ale nechcem ju vyhodit.
DiK.
nie, nemam, a ani nepotrebujem, aj tak mam tam dalsie vetraciky, cize vzduch tam prudi
A nevihoda ?
Mam preskleny bok a kable flexovane, a dane aby ich bolo vidno ( UV aktiv ) cize su dost casto zasvinene od prachu
Baciiik napísal:Bednu som maval z jeden strany otvorenu ale nejak mi zacal moc hucat PC hlavne v noci ked som stahoval ma to rusilo pri spanku.Otrosku to stlmy.
Velmi mi huci PC a to najviac graficka karta ked chytim ventilator na nej pc ide potichucku.
Poradte pls co mam robit stou grafarnou ale nechcem ju vyhodit.
DiK.
no jedine ju na nu kupit novy ventilator oskusat ho ci je tichy