Outdoorova kamera/fotak do 300€
Outdoorova kamera/fotak do 300€
Ahojte, otec zhana outdoorovu kameru. Spociatku bol prikloneny ku gopro, teraz je rozhodnuty pre tento model:
NIKON kompakt COOLPIX AW110
http://www.gigastore.sk/digitalni-fotoa ... -oranzovy/
Poradili by ste nam, co zobrat, prosim ? Co si myslite o tom nikone ?
Dolezita je kamera, fotak je len ako bonus.
NIKON kompakt COOLPIX AW110
http://www.gigastore.sk/digitalni-fotoa ... -oranzovy/
Poradili by ste nam, co zobrat, prosim ? Co si myslite o tom nikone ?
Dolezita je kamera, fotak je len ako bonus.
Re: Outdoorova kamera/fotak do 300€
Prečo nie GoPro?
Pretoze ma podla neho oproti gopro omnoho viac funkcii (napriklad displej, zoom,...) akurat za nevyhodu, ze je trochu vacsi, co mu az tak nevadi.
Ked uz kopirujes otazku z ineho fora, tak si aspon oprav odkaz, aby bol funkcny.
Na outdoor je najlepší GoPro (kombinácia všetkých dôležitých vlastností, teda najmä atribúty obrazu, ochrana kamery pred mechanickým poškodením, náhradné diely, užívateľská podpora..) a je len o pár desiatok EUR drahší ako ten Tvoj Nikon.
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
ozivim. zvazujem aj ja nejaku kamerku. aj ked nebude dennodenne vyuzivana chcel by som nieco lepsie. ci uz pod vodu do aquaparku, snowboard alebo v lete do mora. nie za 20€ ale ani za 500€. najskor samozrejme uvazovanie nad gopro. to ma preslo kedze ani jeden model nie je mne vyhovujuci. som ochotny dat max 300e a jednoducho mne vhodnu som nenasiel. jedna je za 200€ - 3 white edišn 5mpx fotak ziadne slow motion. dalsia 3+ silver je uz za 350€ co nedam. proste nic mne vyhovujuce. potom som nasiel sony HDR-AS15. co vy na nu ? celkom sa mi pozdava. az na tu ich zase uzasnu bateriu. nemozu tam dat tuzkove ked uz to nic nevydrzi ? idioti. mate pre mna nejaku radu ? dik
-
martin0134
Medium Star
A co toto ? V baleni dostanes displej , externu baterku , vodotesne puzdro
http://www.magicam.sk/eshop/kamery-aee- ... -sd21.html
http://www.magicam.sk/eshop/kamery-aee- ... -sd21.html
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
neuveris ale prave som na nu narazil a dost sa mi pozdava
displej ma nezaujima. bateria ano. popozeram este par recenzi a asi je rozhodnute. zvlastne ze v alze ju maju najlacnejsiu no maju tam aj tonu prislusenstva. asi je vybrate. dik 
-
martin0134
Medium Star
Potom mozes napisat ako si spokojny uvazujem ze si ju v buducnosti tiez zaobstaram 
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
neviem co je pre teba buducnost ale ja az po vyplate. tj asi o dva,tri tyzdne . ak sa podari podelim sa 
ak smiem dodať osobnú skúsenosť- vlastním DRIFT HD GHOST , známi majú GP hero 3 Silver a Hero 2, momentálne stojí 298e aj s 32GB Class 10 microSD kartou; kvalita ako GP hero 3 Silver, avšak DRIFT GHOST má funkciu v zlých podmienkach pridať svetlo , otočná čočka, teda hoc ako ju dáš , vždy čočkou nastavíš záber na správnu pozíciu, taktiež točením čočky meníš uhol záberu äšírka, výška) oproti GP neporovnateľná výhoda. V základe máš LCD displej Gorila Glass, momentálne som aktualizoval najnovší firmware a tam už je funkcia DVR-CAR teda funkcia blackbox čo GP nemá. Je toho mnoho veľa čo ani Magicam nemá. Pred kúpou som tiež zvažoval Magicam , ale po zhliadnutí viedí a zhodnotenia iných faktov DRIFT u mňa vyhral na plnej čiare. Inak 11Mpix snímač a 8Mpix snímač je rozdiel 
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
mal som tu temu a nulova reakcia tak napisem sem.
tiez zhanam outdoor kameru ale nenoze to byt hranol ako go pro kedze prupripnuti na helmu vyzeras jak postava s teleblbies. chcem daco v baterkovom peevedeni aby som to dal v poho na svoju helmu a rovnako psovi na postroj. akurat ze sa mi tiez nechce davat 300€ idealne by bolo natlacit sa do 200 mala by odolavat v zaklade piesku blatu kaluziam dazdu , potapat sa nemam v plane to ked tak moznost dokupenia caseu
tiez zhanam outdoor kameru ale nenoze to byt hranol ako go pro kedze prupripnuti na helmu vyzeras jak postava s teleblbies. chcem daco v baterkovom peevedeni aby som to dal v poho na svoju helmu a rovnako psovi na postroj. akurat ze sa mi tiez nechce davat 300€ idealne by bolo natlacit sa do 200 mala by odolavat v zaklade piesku blatu kaluziam dazdu , potapat sa nemam v plane to ked tak moznost dokupenia caseu
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
nebol som v tejto teme od kedy som pisal naposledy. teraz som objavil drift ghost hd tak ze sem idem napisat a aha uz ju niekto spomenul
vzdy ma predbehnete. zvazim aj drift ghost 
// zistil som ze bateria vydrzi 3 hodiny. co u aee je aj pridavna a spolu vydrzia tusim 4. detail. dost podstatna vec je ze je odolna iba do hlbky 3m. predava sa k nej puzdro do hlbky 60m ale stoji 50e. tzn ze magicam zrejme vyhrava
// zistil som ze bateria vydrzi 3 hodiny. co u aee je aj pridavna a spolu vydrzia tusim 4. detail. dost podstatna vec je ze je odolna iba do hlbky 3m. predava sa k nej puzdro do hlbky 60m ale stoji 50e. tzn ze magicam zrejme vyhrava
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
btw uz si sa potapal do hlbky 3m ???
ja len tak bo tak hlboke niesu vacsinou ani bazeny
a na jazere toho moc neuvidis 
Ing.Zoidberg napísal:
// zistil som ze bateria vydrzi 3 hodiny. co u aee je aj pridavna a spolu vydrzia tusim 4. detail. dost podstatna vec je ze je odolna iba do hlbky 3m. predáva sa k nej puzdro do hlbky 60m ale stoji 50e.
na 4hod. rovno zabudni
tu sú už nejaké videa čo čo stihol porobiť
Kód: Vybrať všetko
http://www.youtube.com/watch?v=8OukWxCG67M
http://www.youtube.com/watch?v=3sRDFPl5CXc
Kód: Vybrať všetko
http://www.youtube.com/watch?v=8Ifag_LUA78-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
no v mori ked sa potapam na dno neviem kolko m to je no 3 to byt mozu. dennodenne to pozeram a zvazujem ci nekupim nejaku lacnejsiu. nebudem to vyuzivat kazdy den. mozno 20x do roka. mam este cas rozmyslat. dik za rady urcite to pomohlo aj inym
//autoeditácia príspevku (02 Nov 2013, 12:15)
vyberal som dlho ako pako neskor mi prislo 300 zbytocne a za 150 sa nic nedalo. iba nejaka shit jvc. tak som sa nastval a objednal som sony hdr-ad15 za 200. este mi neprisla. nekomentujte to ak to mienite komentovat negativne
. podla mna sony nie je zla znacka a ma aj stabilizaciu a uni dieru na stativ. z ebaya objednam cinskych stativov za 30e na vsetko mozne aj trojnozku aj palicku aj na bicykel na auto a budem spokojny. mne to bude stacit. ja len tolko 
//autoeditácia príspevku (02 Nov 2013, 12:15)
vyberal som dlho ako pako neskor mi prislo 300 zbytocne a za 150 sa nic nedalo. iba nejaka shit jvc. tak som sa nastval a objednal som sony hdr-ad15 za 200. este mi neprisla. nekomentujte to ak to mienite komentovat negativne
nad sony som aj ja rozmýšľal
len to že nemá foťák ma odradilo
ale inak chválim výber 
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
neviem o tom ze by nemala fotak
na alze pisu aj video zaznam aj foto zaznam
//autoeditácia príspevku (19 Jan 2014, 10:30)
tak po par mesiacoch pouzivania mozem prehlasit ze so zaznamom som plne spokojny. video je mne dostacujuce a kvalitne. 1080p 60fps je super. Paci sa mi aj kvalita aj plynulost. takisto slowmotion mne postacujuce. a ideme na chyby pre ktore zvazujem vymenu za inu kameru. ako bolo uz nadomnou niekde spomenute nefoti. fakt. iba timelapse a s tym nedfotim nic. najvacsia chyba ktora mi vadi je ze kamera sa neda nabijat a zaroven pouzivat. tocenie timelapsu teda znamena kazde 3 hodiny menit baterku co je mega x0x0tina. dalsi problem sony vyriesilo a to puzdrom spk-as2 s ktorym sa da ovladat kamera aj v puzde a pod vodou. v povodnom puzdre sa dala kamera iba zapnut a vypnut. v tomto sa da aj ovladat menu, nastavenia a menit formaty. az dnes som si vsimol ze na trh prisli dalsie dve kamery od sony. as30 a as100. keby sa v tychto moje problemy opravili kupil by som jednu z nich. fakt som velmi spokojny. no ak nie budem musiet pozriet po niecom inom. nejaky majtelia inych kamier ? drift ghost a pod. da sa nabijat popri pouzivani ?
//autoeditácia príspevku (06 Okt 2014, 13:38)
zo sony som celkom spokojny no chybaju mi dve funkcie koli ktorym by som ju predal a kupil druhu. neviete mi niekto povedat ktora by mi vyhovovala ? moze byt gopro 3+ alebo aka je, hdr-as100, drift ghost s alebo aee s70. vlastne mi to je jedno ale tieto som sledoval. ide mi o funkciu nabijat pocas nahravania - fungovanie kamery hocijake pocas nabijania a druha funkcia je blackbox, cierna skrinka. dik
//autoeditácia príspevku (19 Jan 2014, 10:30)
tak po par mesiacoch pouzivania mozem prehlasit ze so zaznamom som plne spokojny. video je mne dostacujuce a kvalitne. 1080p 60fps je super. Paci sa mi aj kvalita aj plynulost. takisto slowmotion mne postacujuce. a ideme na chyby pre ktore zvazujem vymenu za inu kameru. ako bolo uz nadomnou niekde spomenute nefoti. fakt. iba timelapse a s tym nedfotim nic. najvacsia chyba ktora mi vadi je ze kamera sa neda nabijat a zaroven pouzivat. tocenie timelapsu teda znamena kazde 3 hodiny menit baterku co je mega x0x0tina. dalsi problem sony vyriesilo a to puzdrom spk-as2 s ktorym sa da ovladat kamera aj v puzde a pod vodou. v povodnom puzdre sa dala kamera iba zapnut a vypnut. v tomto sa da aj ovladat menu, nastavenia a menit formaty. az dnes som si vsimol ze na trh prisli dalsie dve kamery od sony. as30 a as100. keby sa v tychto moje problemy opravili kupil by som jednu z nich. fakt som velmi spokojny. no ak nie budem musiet pozriet po niecom inom. nejaky majtelia inych kamier ? drift ghost a pod. da sa nabijat popri pouzivani ?
//autoeditácia príspevku (06 Okt 2014, 13:38)
zo sony som celkom spokojny no chybaju mi dve funkcie koli ktorym by som ju predal a kupil druhu. neviete mi niekto povedat ktora by mi vyhovovala ? moze byt gopro 3+ alebo aka je, hdr-as100, drift ghost s alebo aee s70. vlastne mi to je jedno ale tieto som sledoval. ide mi o funkciu nabijat pocas nahravania - fungovanie kamery hocijake pocas nabijania a druha funkcia je blackbox, cierna skrinka. dik