Outlook a win7

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
barbaronan
Expert
Expert

Outlook a win7

Príspevok od používateľa barbaronan »

Zdravim, potreboval by som IT radu. Na starom PC mam nainstalovany winxp a outlook, na novom stroji mam win7, ktory ma outlook len na vyssich balikoch officu, ktore zial nemam. Zistil som, ze na win7 je defeaultne windows live mail, na ktorom mi vsak nechce zobrat moje prihlasovacie a preto usudzujem, ze to nie je spatne kompatibilne. Potreboval by som nejake riesenie na win7 kde by sa dali aj prekopirovat kontakty a maily. Rozmyslal som o mozile thunderbird, ale neviem ci je to najlepsi napad. Nejake rady pls? Dik.
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Outlook a win7

Príspevok od používateľa brm »

barbaronan napísal:windows live mail, na ktorom mi vsak nechce zobrat moje prihlasovacie a preto usudzujem, ze to nie je spatne kompatibilne
Ono to je spätne kompatibilné, len asi si niekde zadával chybné údaje. A čo sa týka mailov, zo starého Outlooku by si ich mal vyexportovať do formátu Outlook Expres a tie potom v novom Windows Mail naimportovať.

Alebo môžeš použiť aj Thunderbirda, ten by mal zobrať aj priamo .pst zo starého outlooku. Čo sa týka kontaktov, tam asi ich musíš vyexportovať do CSV a vo WMail ich nazad naimportovať.
strapaty
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Re: Outlook a win7

Príspevok od používateľa strapaty »

pop3 a smtp mas na W7 nastavene???
xp....maily uloz do osobnych zloziek.... potom ten subor prekopyruj na W7.... a v outlooku daj pripojit datovy subor...

kontakty sa daju vyexportovat a naimportovat.....
Napísať odpoveď