Zdravim,
Nevie niekto, ci existuje do outloku 2003/2007 nejaky addon, ktory by umoznoval k urcitemu mailu dopisat poznamku?
Myslim system taky ze:
Pride mi email, po jeho otvoreni a precitani, ma napadne, ze toto mi treba spravit o tyzden a necham si ho v inboxe. No avsak aby som nezabudol si chcem k mailu dopisat poznamku, ze treba spravit to a to.
Musi to byt priamo pre ten urcity email. Poznamky, ktore su vstavane v outlooku mi nevyhovuju. Potrebujem teda nieco co mi pri vybranom maile ukaze, ze je tam daka "pripomienka" a po nejakom kliknuti mi ju aj zobrazi.
Vopred dik.
Outlook - poznamka
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
narychlo ma napada vyuzitie moznosti, ktore Outlook obsahuje, ale treba ho sklbit este s niecim, najlepsie zlty post-it 
z priloh by to malo byt dostatocne zretelne, nasledne to vyzera ako na tretej prilohe
mozes k tomu hodit este klasicku pripomienku, nakolko k "hentej" vychytavke asi nejde pripad popis... alebo som na to este neprisiel 
z priloh by to malo byt dostatocne zretelne, nasledne to vyzera ako na tretej prilohe
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Hmm toto ide priamo do kalendaru, a to moc nechcem..
Kedze netusim, ktory den sa k daketoremu mailu dostanem a otravovanie kalendarovych pripomenienok mi moc nezavana
..
Preto nejaky poznamku, ktora by bola nieco ako ked v exceli pridas (daky mini trojuholnik po ktorom prejdeni by sa poznamka zobrazila.
Dik anyway..
Kedze netusim, ktory den sa k daketoremu mailu dostanem a otravovanie kalendarovych pripomenienok mi moc nezavana
Preto nejaky poznamku, ktora by bola nieco ako ked v exceli pridas (daky mini trojuholnik po ktorom prejdeni by sa poznamka zobrazila.
Dik anyway..