OVB a moj vztah... :(

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Andrej.89
Novice
Novice

OVB a moj vztah... :(

Príspevok od používateľa Andrej.89 »

Ahojte, ja ani vlastne neviem ako mám začať. Len toľko, že priateľka sa zaplietla s firmou OVB, zlanárili ju hneď po maturite, isto viete.. mladý človek, a ich vymývanie mozgov... neviem už čo ďalej robiť, s priateľkou sme vyše roka, je to pekný zabhenutý vzťah, plánujeme spolu budúcnosť, cítime, že sme pre seba tí praví.. Som dosť zúfalý, pozrite sa, odkedy je tam, čo je pol roka, nezarobí skoro nič, naše dva životy živím ja, podotýkam, že som študent, mám síce dobrý zdroj príjmu, ale aj tak to mám v poslednom čase problém sám utiahnuť, nemá nikoho iného, rodičia jej neprispejú ani euro na život aj keby čo neviem.....a mesačné výdavky su teda pekné, už len školenia tejto suprovej firmy stoja okolo 50eur, a sú tak 2 do mesiaca,ale myslím že o OVB sa tu popísalo dosť... ako tak môže byť rada, že môže s nimi aspon bývať. Ako som spomínal, veľmi ju ľúbim, a nemienim ju kvoli OVB opustiť, aj keď nám to dosť hýbe životom.. viete človek ktorý nemá peniaze trpí, upadaá do depresií, a jej depresie trpím ja, priznám sa, že neraz som toc hcel ukončiť, ale nemám to srdce ju v tom nechať. Síce prišla na to že treba peniaze a že z OVB URČITE nebudú, vyjadrila sa že nakoniec zmení prácu...ale mám pocit, že to zase bude len nejaké poradenstvo typu OVB... neraz som jej skúšal vysvetliť, že kto chce peniaze musí chodiť do práce, ale je to márne. maximálne sa na mňa urazí, keď jej poviem že to by bolo najlepšie, že ona nebude každé ráno vstávať aby zarobila pár drobných... proste OVB jej totálne vymyli mozog. SOm veľmi zúfalý, prosím potrebujem sa o tom aspoň porozprávať a vypočuť si názory...
Hotwire
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: OVB a moj vztah... :(

Príspevok od používateľa Hotwire »

vyzera to tak ze mas riadne lenivu priatelku...daj jej ultimatum bud si najde poriadnu robotu alebo to s nou skoncis...ak uprednostni to druhe tak ta asi nemala dost rada......sry ale ine riesenie nevidim
Andrej.89
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Andrej.89 »

asi mas pravdu, ale ja proste asi nemam dost sil na rozchod...
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

a jo ... zarodok zlatokopky ? ... ani prstom nepohnut a najlepsie do 24 hodin zarobit prvy milion ? :-) :-) to si si nedobre vybral ...

ked nepristupi na rozumny rozhovor, tak vazne jedine ultimatum ... v prvom rade nesmies nechat takto so sebou zametat, niesi handra, aby si take nieco znasal ... ked nema chut pristupit k rieseniu, tak zial bohu inej cesty niet, pravdepodobne totiz taka "laska" pod tlakom aj tak dlho nevydrzi a cim menej sa nechas zneuzit tym viac nervov si zachranis :-) ...
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

prvý krát pekne vysvetliť čo si už spravil.. potom jej skúsiť pomôcť nájsť si inú prácu a ak stále nič tak jedine ultimátum.. OVB je hovadina a si kočka myslí že na tom môže zarobiť tak to v hlave nemá v poriadku a následne vzťah z takto rozmýšľajúcou osobou nemá zmysel :(
plusminus
King
King

Príspevok od používateľa plusminus »

pre par drobnych nevstane z postele... ale predpokladam ze asi ani tam nezarobi dost, ked vam firma hybe zivtom...

ultimatum a ak ta necha, bud rad, zlatokopka, pri prvom prachatejsom a krajsom kolegovi by ta pustila k vode..
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Daj si sam sebe otazku ohladne minutia penazi.
Pacilo by sa ti viac, keby si isiel na nejaku akciu a poriadne sa zabavil za svoje koruny, alebo budes podporovat niekoho,ktory sa len tak rychlo nezmeni a rozminga rad peniaze? :)
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

Treba jej to proste vyhovorit, neviem ako, ale inak sa to neda. Ak je tam uz dlhsi cas a nic nezaraba, tak ani nebude. Poznam par ludi co sa podobnym sposobom USPESNE zivia, dokonca uz si poriesili aj auticko, bytik. Zaciatky mali sice tazke, ale proste nasli sa v tej robote, nemaju problem klamat do oci atd. Pokial je tam uz viac ako dva-tri mesiace a stale nezaraba, tak potom to nieje robota pre nu a ani nikdy nebude. Mozno by bolo dobre jej vysvetlit, ci sa niekedy zamyslala nad tym, ako tam su ludia realne hodnoteni a ci ma zaujem robit viac na hlavu niekoho ineho ako na svoju. Viem o com pises, ja tiez taham z platu aj najom, aj mna a aj studujucu priatelku. Lenze ja som s tym pocital ked som do vztahu s nou isiel, navyse mam stabilne a relativne dobre platene zamestnanie. Aj tak to ale vychadza tak akurat, pokial by zacala vymyslat s kravinami typu OVB po dokonceni skoly, tak by som to urcite netrpel.
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Ja by som to skúsila štýlom "je kríza". Že chápeš, že sa bojí, že si nič počas krízy lepšie nenájde, ale že by sa mala pokúsiť, lebo vidíš, ako sa trápi a trápi to aj teba, pretože nezvládate platiť a že to nevládzeš ťahať. A že určite si nájde niečo lepšie, lebo je šikovná, nech sa nebojí. Proste skús ju podporiť a zároveň donútiť odtiaľ odísť a hľadať si niečo lepšie.
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bushido »

Za ten rok si ju už mierne spoznal tak sprav nasledovné. Choď na Profesia.sk tam si nájdi niečo čo by ju mohlo aspon trochu baviť, (pozor na zaujímavé inzeráty od podobných spoločností), skús rovno dohodnúť stretnutie pod jej menom. Ak sa ti to podarí, nebude mať výhovorku, že žiadna iná práca nieje. Ak to odmietne, povedz že to robíš pre vás dvoch a chceš to zachrániť lebo si už unavený ako musíš finančne váš vzťah ťahať a daj jej už to spomínané ultimátum. A nech si vyberie medzi tebou a nejakou firmou OVB o ktorej ked väčšina ľudí len počuje, zdvíha sa im žalúdok. Ak si vyberie OVB tak zhodnoť situáciu... je to ťažké, ale ona si tú možnosť vybrala a musí počítať s následkami. A garantujem ti že ťa nemá ani len rada keď si nevyberie tú druhú možnosť...
Napísať odpoveď