Pocujte, ako zistim ci mam zamknuty nasobic na 2500 Barton? mam ho sice iba asi pol roka ale chcem mat istotu ci to taktnem. A ak je zamknuty tak co z toho dostanem? A este jedna otazka, co by som z toho dostal zo zamknutym nasobicom a boxovym vetrakom? Asi blbe otazky ze?
neo33 - teraz ma 58 pri otvorenej bedni, je to ale tym ze mam malu case a zdroj je tesne nad chladicom - ziadny pridavny vetrak tam nieje.. keby som tam dal nejaky 80x80 alebo 120x120 vetrak tak to pojde min o 5 stupnov dole..
Snowmannn napísal:Pocujte, ako zistim ci mam zamknuty nasobic na 2500 Barton? mam ho sice iba asi pol roka ale chcem mat istotu ci to taktnem. A ak je zamknuty tak co z toho dostanem? A este jedna otazka, co by som z toho dostal zo zamknutym nasobicom a boxovym vetrakom? Asi blbe otazky ze?
ako zistis? zmen nasobic v biose a ked nenabehne tak je zamknuty? ak mas dobry kus tak z 2500+ dostanes 3200+ ... musis dat FSB 200 a musis mat hlavne dobre ramky a dosku. S boxovym chladicom to ale asi bude hodne hriat...
Pocuj, ten nasobic je zamknuty ale zvysil som tu freq co sa nasobi s nasobicom (myslim ze sa to vola fsb, ak nie tak ma opravte) no proste dal som to na 215 a ficalo mi to na 2376 MHZ. Samozrejme ze som ani poriadne nenabootoval a uz to vypisalo chybu a teraz to bezi na 2002MHZ a ma to 40 stupnov.
Poradte mi nieco na otest stability a este by som rad vedel ci mam zvysovat napatie na cpu, ci to neprepalim a ci to potom bude stabilnejsie
OK, lebo mam na vyber 1823Mhz - origos, 2002Mhz - celkom v pohode aj stabilne vyzera, 2189 - dobre ale nestabilne, zamrzlo pri 3dmarku - myslis ze ked zvysim napatie mohlo by sa to stabilizovat? A este mi please napis tvoje hodoty ze multiplicator a fsb a tie veci. Thanks
lammer napísal:ja mam iba bartonika 2500+, ziadne takty, ziadne zmeny fsb mam 333 a mam stiahnute aj napajanie aj doplnkove
nepotrebujem velke vykony, nemam ich kde vyuzit
ked bude treba tak si zvysim
aj ramy mam podtaktnute, lebo tam uz neni co sypat
takze tak
Pocuj lammer, ty mas 333 fsb? vies lebo ja mam zatial 180 a default je 166 takze ak na tom nemas ziadne takty tak tych 333 asi tazko. To by si mal potom 333x11 asi 3700 MHZ to by si bol fest frajer.
Snowmannn napísal:OK, lebo mam na vyber 1823Mhz - origos, 2002Mhz - celkom v pohode aj stabilne vyzera, 2189 - dobre ale nestabilne, zamrzlo pri 3dmarku - myslis ze ked zvysim napatie mohlo by sa to stabilizovat? A este mi please napis tvoje hodoty ze multiplicator a fsb a tie veci. Thanks
ja mam origos 11,5x166
na default core sa dostanem na nejakych 185, na 200fsb potrebujem pripalit 1.8V a nechce sa mi ho tak hriat pretoze chladic sice kvalitny ale nechladi tak ako by som chcel... zostava dufam za mesiac bude pozostatkom a dame zabrat 64bitu
mam AMD Athlon XP 2000+ 1879ghz - original, pretaktoval som to na AMD Athlon XP 2600+ 2,296ghz - je to docela stabilne,mam si to podla vas tak nechat ?
p3t0 napísal:mam AMD Athlon XP 2000+ 1879ghz - original, pretaktoval som to na AMD Athlon XP 2600+ 2,296ghz - je to docela stabilne,mam si to podla vas tak nechat ?
odkedy ma 2000+ 1879mhz
ja mam 2000+ 1666mhz
tomu nechapem
niekto tu klame