Ovladače

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Ryan Giggs
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Ovladače

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

Mam v ruke NTB Acer ES1-531 (Celeron N3050, Intel HD, 2GB ram), na ktorom bol povodne Win 10.
Nainstaloval som nan Win 7 x64. Win slape v pohode, problem vsak je ze na nom nedokazem rozchodit periferie (nejde kamera, usb, citacka kariet, hdmi...) kedze je problem s ovladacmi.

Na oficialnej stranke su len na Win 8 a Win 10. Tak som ovladace samozrejme googlil a nejake nasiel, ale vacsina co som skusal nefunguju. Nevedel som tam rozbehat najprv ani wifi, ale nejako sa to nakoniec podarilo, aj ked sa neda tlacidlom na NTB zapnut/vypnut.

Vacsina ovladacov ktore sa tam snazim dat vyhadzuju hlasku o tom ze PC nesplnuje minimalne poziadavky konfiguracie (aj ked su na ten model a na ten system, aspon teda podla popisu). Nenapada niekoho co s tym? Reinstal na Win 8 ci 10 je az posledna moznost.
K-u-b-i-a-k
Addict
Addict

Re: Ovladače

Príspevok od používateľa K-u-b-i-a-k »

Skúsil by som ešte Driver Easy a keď ani ten nepomôže tak len 8, alebo 10. Ináč ak nechceš ísť do 8 alebo 10 kvôli "štartu" tak za seba odporúčam - http://www.classicshell.net/ :)
Ryan Giggs
VIP
VIP

Re: Ovladače

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

Nie je to moj ntb, a nieje to kvoli startu. Dotycnej z nejakeho dovodu nevyhovuje 10-ka.
Dik, vyskusam ten driver easy.

//autoeditácia príspevku (05 Dec 2015, 14:57)
Tak som velmi nepochodil ani s driver easy. Nainstalovalo mi to akurat jeden ovladac chipsetu, ale u ostatnych mi pise stale ze pc nesplna minimalne poziadavky. Nerozumiem tomu, nejaky napad niekto?

//autoeditácia príspevku (05 Dec 2015, 19:53)
Nakoniec som to vyriesil, hodil som tam nejake univerzalne ovladace Intelu. Bol to ale porod.
Napísať odpoveď