mám win7 ultimate, 64 bit, notebook lenovo e535, preinštaloval som win a normálne zo stránky výrobcu lenovo stiahol ovládač grafickej karty ako vždy ...ale v screene čo som sem dal, mi win stále vypisuje, že ovládač nie je nainštalovaný...tak som išiel na stránku amd ako výrobcu grafického čipu a znova stiahol a nainštaloval...ale rovnaký výsledok...ja to nechápem ...
ovládač grafickej karty
ovládač grafickej karty
ahojte,
mám win7 ultimate, 64 bit, notebook lenovo e535, preinštaloval som win a normálne zo stránky výrobcu lenovo stiahol ovládač grafickej karty ako vždy ...ale v screene čo som sem dal, mi win stále vypisuje, že ovládač nie je nainštalovaný...tak som išiel na stránku amd ako výrobcu grafického čipu a znova stiahol a nainštaloval...ale rovnaký výsledok...ja to nechápem ...
(
Re: ovládač grafickej karty
Prečo sem nedáš screen zo Spravcu zariadení ?
keď dám aktualizovať ovládač cez net, tak mi vypíše, že je aktuálny 
Skus odinstalovat AMD driver cez DDU v nudzovom rezime a potom nainstalovat znova (spravny) driver z amd stranky.
http://www.guru3d.com/files-details/dis ... nload.html
http://www.guru3d.com/files-details/dis ... nload.html
-
Daniel9911
Professional
Ahoj, odinštaluj olvádač od grafky ktorý si tam nainštaloval, skús potom cez lenovo stránku vyhľadať svoj notebook tam by malo byť automaticke driver update viď obrázok. Ja som si dal tak nainštalovať ovládače na notebook, program preskenoval celý notebook a vyhodil ovládače ktoré potrebuje nainštalovať.