ovladac na volant k PC
ovladac na volant k PC
mozte mi niekto poradit ohladom volantu? problem je v tom ze volant je starsi a je podporovany len po OS win xp a chcel by som ho napojit na vistu. da sa to nejako urobit? stacilo by len obnova ovladacu? dakujem za rady
-
Corn Flake
Guru wannabe
Re: ovladac na volant k PC
No tak skús ísť na stránku výrobcu a tam skús nájsť ovládač pre vistu a keď tam bude len pre xp tak skús ho nainštalovať. Možno pôjde.
Co je to za volant? Skusal si to a nejde to alebo len predpokladas, ze to nepojde? Vista totiz mozno obsahuje aj starsie ovladace, takze treba skusit.
-
mato951
Star
- Kontaktovať používateľa:
Inak ja mam tiez dobre stary volant taky maly a mam vsetky ovladace aj na Vistu tak to my pride take trochu zvlastne že aj tvoj nema ..hmm
no ten volant bol "darovany" a nebolo tam ziadne CD. Ked som ho pripojil k PC tak najprv vyhodilo hlasku ze to je nezname zariadenie a nieje rozpoznane. lenze po par sekundach zase vyhodilo ze je pripravene na pouzitie. lenze ked som sa pozrel do nastrojov herne zariadenia nic tam nebolo. a ked som pustil hru NFS underground tak to neslo a nebola tam ani moznost prepnut medzi volantom a klavesnicou.
-
Corn Flake
Guru wannabe
Napíš značku a typ volantu.
mam problem dostal so volant k pc a nechce mi ist pomozete mi niekto prosim? tu je znacka volantu mam windows 7 a nejde mi Volant Manta SUPERCHARGER SUPREME USB cd som k nemu nedostal kontaktujte ma na email [email protected] dakujem
Tu to mas: http://www.manta.home.pl/poland/pliki/f ... 1i6d3h.zip (2hy odkaz z googlu...)
no toto uz mam stiahnute ale dajak nejde nainstalovat to
//autoeditácia príspevku (02 Jún 2012, 20:26)
ked tu bude niekto ochotny mi pomoct kontaktujte ma na email [email protected] alebo fb Adam Duraník piste som tu cely den dakujem
//autoeditácia príspevku (02 Jún 2012, 20:26)
ked tu bude niekto ochotny mi pomoct kontaktujte ma na email [email protected] alebo fb Adam Duraník piste som tu cely den dakujem