Ovladace - drivery

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
Meken
King
King
Používateľov profilový obrázok

Ovladace - drivery

Príspevok od používateľa Meken »

Mam spoluziackin ntb, akurat som tam nainstaloval windows XP sp3 a teraz neviem ako tam nahodim internet, potrebujem drivery na grafiku (to viem ako) ale na zvukovku som este nehladal nikdy, tak neviem ci je daco unuverzalne alebo presne podla nazvu - tipu :P

No najdolezitejsie je nahodenie toho netu, treba mi tam tu vecicku, kde si nastavim IP... je to v ovladacom panely - sietove pripojenia a tam by to malo byt... kde to mozem stiahnut?
Andrew007
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andrew007 »

Presnejsie musis nainstalovat driver pre sietovu kartu v PC, napis presne aky notebook pouziva tvoja spoluziacka, presne typ meno a model..aby som ti mohol sem hodit drivere na XP ak samozrejme su ..

:wink:
Meken
King
King

je to ASUS F5RL series, povodne tam bola Vista, original, ale to asi nie je dolezite..
Andrew007
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Na tejto stranke http://support.asus.com/download/downlo ... uage=cs-cz nalavo mas policko kam musis zadavat model, zadaj F5RL stalc search info, dalej sa ti zobrazi vyber vyber si ten tvoj typ, dalej sa ta opyta aky OS pouzivas ty si vyberies XP das ok a tam uz budes mat jednotlive drivere..

driver na sietovu kartu sa vola LAN na zvukovu AUDIO..

:wink:
Meken
King
King

ako presne funguje ten aktivator co si mi poslal? nainstaloval som ho, ntb sa restartoval, ale stale tam dole mam ten klucik... mal zmyznut? alebo ho teraz mam skusit aktivovat cez net?

No a k netu, stiahol som si to, nabehlo mi to tam, ale ono to je asi len na kabel... nie je daky soft na wifi? teraz neviem ako zistim ci ten nbk ma wifi, ale asi ma.. tak nato potrebujem daky iny driver? ten modem co tam je? lebo ja som nainstaloval to LAN
Andrew007
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Samozrejme za ma wifi..sry poplietol som to, myslel som ze net bude pouzivat cez kabel takze je tam driver aj na wifinu vola sa "wirelles" najdes tam kde boli spomenute ovladace..

K druhej otazke, ano ale zabudol som ze existuje balik kde mas uz vsetky nastroje aj ktore ti odstranenia tu bublinu kde ti vypusje tu aktivaciu...

btw. kazdy aktivator funguje inak, mozno ze prave ten stary ti zlegalizuje win, kazdopadne ti poslem ten balicek cez SS.. :wink:
Meken
King
King

tak konecne som to dorobil :) internet ide, zvuk ide, aj grafiku som nainstaloval na 3 pokus... najprv chcelo framework 2, potom zly ovladac, pritom pisali, ze ide na XP, ale nakoniec sa mi podarilo nainstalovat, i ked neviem preco, ale nejde otvorit ovladac a zmenit nastavenia, stlacim a nic sa nestane...

tak dakujem za pomoc, sam by som to dnes isto nestihol :wink:
Napísať odpoveď