Ovladace ku grafickej

Všetko ohľadom Linuxu...
galleon
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa galleon »

tu je stranka pre kubuntu a tam najdes podporu pre svoje problemy http://kubuntu.sk/ je to sice pre kubuntu ale aj ubuntuakom pomozeme :P skus sa este napojit na jabber chat ... tzv. online podpora :)

a pozri tiez wiki ... tam je toho vela..... + forum
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

Nic v zlom galeon, je to urcite fajn, ze take forum je, no ja by som to uz rad vyriesil a zatial mi tam jeden odpisal otazkou. Este kuknem ten jabber, no musim najprv zistit ako nanho, bo som to este nepouzival :)
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

Na tie ERROR-y:

1. Máš vôbec nainštalované to nvidia-settings?

2. Keď máš, tak to nespúšťaš ako root z konzoly? Asi to stačí ako normal user (asi). Na ubuntu/ kubuntu (aspoň mne) sa programy nedajú spúšťať z konzoly ako root. Na Mandrive napr. sa to dá.
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

Diki po 100 krát cesar, errory zmizli, nvidia settings uz funguje, nebolo to naistalovane :D lama, no ale potom mi nechcelo nabehnut graficke rozhranie, tak som dal sudo apt-get install nvidia-glx a uz to ide bez errorov. No ked spustim beryl ako prostredie, tak stale je to bez tej listy s minimize atd. Tak ale aspon nieco. Dakujem

Edit: 3 krat hura, lol, uz to funguje vsetko, bez erorov aj beryl aj emerald, skratka vsektko, som raz odskrtol v beryl manazeri window decoration a preto mii to neslo, lol, cista lama :) Dakujem, trouble prozatim vyreseny :)
Napísať odpoveď