ovladacka k digi satelitu

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
Korag
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

ovladacka k digi satelitu

Príspevok od používateľa Korag »

Pokazila sa nam ovladacka k digi a chcel by som sa opytat ci sa da kupit len v nejakom specializovanom obchode alebo pobocke Digi alebo v akejkolvek predajni s elektronikou.
/// tak prave som sa pytal otca a on povedal ze by ju mohli vymenit zadarmo za tu staru pokazenu...je to pravda? a kde by sa to dalo teda vymenit
energy00
King
King

Re: ovladacka k digi satelitu

Príspevok od používateľa energy00 »

Dostanes kupit aj univerzal, vola sa FULLY 8, distribuje ho ceska firma MKFloria a funguje aj na HYUNDAI digi prijimace -- ak by si nahodou nic ine nezohnal....
Korag
Professional
Professional

ano ale ci by ju vymenili zadarmo tu staru za novu?
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dunlop »

celkom tak zadarmo to nieje... Za cestu si účtujú, a to celkom pekne prachy. Sa mi mari že 20€ keď švagrovi doniesli nahradnu ovladačku
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

Ja len na margo toho prípadného poplatku za výmenu ovládača (či za cestu?), tak by som im nič neplatil. My sme mali nejakých pár týždňov dozadu problém s Digi, prišiel technik, opravil a vypýtal si 20 Eur za cestu. Otec mu nič nedal so slovami, že poctivo platí každý mesiac faktúry a nebude ešte doplácať 20 Eur len za to, že sa vyskytla v Digi chyba, ktorú sme my nemohli odstrániť. Takže technik odišiel s prázdnou. Aj tak si myslím, že on musí mať cestu preplatenú od firmy resp. vždy si plánuje návštevy u zákazníkov tak, aby ich za deň obehal čo najviac a postupne, nie každý deň jedného a prejazdiť zbytočné kilometre. Takže moja rada, nič neplatiť.
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

tak 20 € je dosť za cestu. Najhoršie je to, že digi montuje hocikto, kto má na to živnoť a fakturujú si nehorázne sumy. A myslím, že pre jeden ovládač by nemerali k tebe cestu cca 100 km a 100 km naspäť, aby si bol spokojní so službami :P
ⓢⓐⓟⓛⓔⓡ
Star
Star

Príspevok od používateľa ⓢⓐⓟⓛⓔⓡ »

aj nam sa pokazil ovladac stacilo vymenit rezonator (par centov)
Matej18
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Matej18 »

čo konkretne tam sa pokazilo ja som mal na starom satelite odtrhnuty vysielač teda stačilo rozobrať a pripajkovať vada by som povedal normálna však občas ovladač padne na zem a pokial chceš zistiť či funguje tak jednoducho vezmi fotoaparat a zapni a pozri sa ked stlačíš nejake tlačidlo malo by to blikať alebo svietiť
Korag
Professional
Professional

ano ale asi ste nepochopili s tym ovladacom by sme sli do najblizsej predajne a to by ho mohli tam vymenit zaadrmo...praveze by sme im nevolali ze nech idu sem
Napísať odpoveď