OZN:Príbeh Midnighta a Lúšte pokračuje... /Midnajt a Lúšťa/

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Zamknuté
midnight_man
Guru
Guru

OZN:Príbeh Midnighta a Lúšte pokračuje... /Midnajt a Lúšťa/

Príspevok od používateľa midnight_man »

ZDravim vas,,takze tu mame koniec,,pre tych co sledovali o co kracalo,,a troska vedeli o co ide,,pre tych co sa snazili nam poradit,, pisem sem ani neviem preco na jednej strane chcem aby ste vsetci vedeli ako to dopadlo a ja druhej strane chcem to prste napisat,,bude mi lepsie,,Skoncilo to asi tak,, Nebudeme spolu, Lusta sa rozisla s jej prietelom,alebo skor on s nou,, chce zacat novy zivot,,s cistym stitom,,bezomna a bez priatela ..Je to jej rozhodnutie a ja to berem,,Takze po polrolk u ako sa hovori je dobojovane,,SKoncil sa polrocny pribeh nas dvoch definitivne,,Mozno som to mal urobit uz ja a davno,ale nemohol som a tak to sravila teraz prave dneska v tuto hodinu,lusta,,dufam ze sa jej podari zabudnut na mna,,na jej city ku nmne,,a bude moct zacat zit nanovo,,A ja? CO bude somnou,,,ja idem zaliest niekam daleko,,aby som jej nezavadzal :wink: , Stale vomne ostali a ostanu city k nej,,ale u z jej ich nebudem davat najavo lebo,by jej to len stazilo to co chce :wink:

... Dakujem vsektym ktori sa nam snazili pomoc,a snazili sa aby sme sa dali dokopy,, Dakujem hlavne Etienemu ktory somnou bol az uplne dokonca,a stale mi daval dovody preco bojovat o svoju lasku.Dakujem moderatorom za ich trpezlivost.. :wink: uz a zaver neviem co sem napisat,, uz tu ani nieco o com,, vsetko sa pre mna skoncilo,, ako som zacal chodit na toto forum ked som zacal chodit s lustou,,chcel som aj prestat sem chodit ale potom ma naadlo ze moje rady mozno budu niekomu uzitocne,a mozno sa nam tu vsetkym podari zabranit takym sklamaniam z lasky :wink: .. Takze toto je vsetko co som vam chcel oznamit,,Dakujem za pozornost,,
ROKI49
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ROKI49 »

akoze ja len tolko chcem povedat ze je podla mna silna kava ked si niekto v 15tich rokoch povie ze chce zacat nanovo, ze chce zacat novy zivot.
Je mi luto ze ti to takto dopadlo ale mozno je to aj lepsie a ked budete starsi a rozumnejsi tak nie je problem sa k sebe vratit, mozno ze to bude este lepsie ako by to bolo teraz.
Untitled
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Untitled »

ROKI49 napísal:akoze ja len tolko chcem povedat ze je podla mna silna kava ked si niekto v 15tich rokoch povie ze chce zacat nanovo, ze chce zacat novy zivot.
Je mi luto ze ti to takto dopadlo ale mozno je to aj lepsie a ked budete starsi a rozumnejsi tak nie je problem sa k sebe vratit, mozno ze to bude este lepsie ako by to bolo teraz.
Na jednej strane mas pravdu ze mozno je to skoro ale keby sa ti to stalo tak tiez by si asi rozmyslal rovnako teda aspon ja hej.
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Škoda. Fandil osm vám, no to že Ti/vám to nakomiec nevyšlo, neznamená iba nutnú stratu. Nazbieral si veľké množstvo neoceniteľných skúseností a aj sa určite poučil. Už sa k tomu "vzťahu" vyjadrovať ďalej nebudem, ale zdá sa mi, že v poslednej fáze stte sa už dosť obaja trápili. Bude to takto asi lepšie...
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

neboj ty len nic, na svete je plno zien. mas 15, prakticky o nic nejde, ved to je taky fasa vek, obcas podepkovat a potom hura het ide sa dalej. nemas voci nej ziadne zavazky, ani sa rodiny nepoznali tak co? pohodicka. head up.) kiezby som mal znova 15/16 rokoch.
midnight_man
Guru
Guru

all

zelovoc napísal:neboj ty len nic, na svete je plno zien. mas 15, prakticky o nic nejde, ved to je taky fasa vek, obcas podepkovat a potom hura het ide sa dalej. nemas voci nej ziadne zavazky, ani sa rodiny nepoznali tak co? pohodicka. head up.) kiezby som mal znova 15/16 rokoch.
jo jo len ja mam 16 :-) ale to len tak na upresnenie,,no snazim sa to brat s tejto strany,,a zatial sa mi dari,,som zvedavy ako dlho mi to vydrzi bez nej,,posledne to bolo 3 tyzdne,,,dufam ze tento raz to bude viac .
crym
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa crym »

držim, palec som na tom podobne lenže nie tak dlho..ale je to uplne čerstve ...treba sa niegde odreagovat :D :smt003
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

tak tak midnajt, je dobré že si sa s tým vyrovnal, dúfam že nabudúce ti to už pôjde lepšie, budeš vedieť ako na to a neurobíš tie isté chyby... A samozrejme poradíš ostatným :wink: BIG UP!!
midnight_man
Guru
Guru

all

krupica_dnb napísal: neurobíš tie isté chyby.
bola len jedna chyba(no chyba ako chyba,) skor som sa nechal uniest,,a to bol ot ze som proste sa zamiloval BEZ HLAVO a nedoslo mi ze lusta ma este nedorieseny stary vztah, a nakoniec sme tak dopadli ze este aj ten druhy chalan ju nechal koli tomu ze som do toho vztahu vosiel ja,,keby som tam nebol tak teraz su spolu a su stastni,,to ma na tom troska sere ze aj ten druhy musel doplatit na to,,,
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

pusti si pesnicky od grigorova a sa fajne vydepkuj :)
midnight_man
Guru
Guru

all

zelovoc napísal:pusti si pesnicky od grigorova a sa fajne vydepkuj :)
nalial som si pol deci vodky a pustil vinylshakerz :-) pomaha :wink:
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

1. Treba sa poučiť z vlastných chýb...

2. Je dobré, že si toto všetko uvedomil, hovoril som Ti, že sa oplatí bojovať, ale musí to byť prirodzené. Proste toho bolo asi na Vás veľa a obidvaja ste sa hľadali. Ale Lúšťa chce začať odznova. Chápem ju.

Možno to všetko chce len čas. Kým si uvedomíte ako to bolo, alebo aké to je. Či chcete byť spolu, alebo nie.

Prajem veľa šťastia do budúcna obidvom.
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

midnajt man, nic proti tebe nemam, absolutne, ale ak ti mozem poradit aj ja, tak tu uz nepis, ty vies ze si to cita aj ta osoba, a vie ze ta to s*re, ty to vies tiez, takto si to len zbytocne nestazuj, najlepsie bude ked s nou ostanes dobry kamarat a na par mesiacov sa vyhnes kontaktu s nou - ver mi to pomaha, dalsia vec, mas malo rokov a este ta to stretne moc krat, tak uzavri tuto kapitolu svojho zivota a rozhliadni sa naokolo seba !!!
midnight_man
Guru
Guru

all

mystique napísal:midnajt man, nic proti tebe nemam, absolutne, ale ak ti mozem poradit aj ja, tak tu uz nepis, ty vies ze si to cita aj ta osoba, a vie ze ta to s*re, ty to vies tiez, takto si to len zbytocne nestazuj, najlepsie bude ked s nou ostanes dobry kamarat a na par mesiacov sa vyhnes kontaktu s nou - ver mi to pomaha, dalsia vec, mas malo rokov a este ta to stretne moc krat, tak uzavri tuto kapitolu svojho zivota a rozhliadni sa naokolo seba !!!
nebojsa ja som tuto kapitolu uzavrel :wink: pisem sem len preto ze to bolo ako info,,,uz je to poho. ano aj ja si mylsim lebo teraz ked ju vidim mam chut sa nazou rozbehnut a dat jej pusu objat ju a tak,,mozno za par mesiacov ma to prejde,,HH uvidime,,,co cas ukaze :-)
midnight_man
Guru
Guru

all

ETieNne napísal:Možno to všetko chce len čas. Kým si uvedomíte ako to bolo, alebo aké to je. Či chcete byť spolu, alebo nie.
jjo suhlas :-) chce to cas,,HH uviidime co nam prinesie,,mozno zas o mesiac dva tu budeme riesit nasu dilemu,a mozzno uz nie,,mozno budeme spolu za polroka mozno nie,,ale teraz je to takto :-) a som rad ze to tak je,,ked si obaja dame veci doporiadku,tak potom :)[/img]
echo
Amateur
Amateur

Re: all

Príspevok od používateľa echo »

midnight_man napísal:nalial som si pol deci vodky a pustil vinylshakerz :-) pomaha :wink:
No neviem chlast umocnuje depresie a mne tiez neako moc nepomohol NIKDY
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Nechcem Ti do toho moc kecat, len ked ja daco v zivote uzavrem tak to spravim sposobom, ze nerozpravam stale ako som daco hodil za seba ale proste to spravim...Nic v zlom, len mam z Teba pocit, ze to prilis rozoberas pricom sam pises, ze to mas poriesene a pod. Tak to tak nechaj a konec :wink: . Tymto si nebudes pomahat.
midnight_man
Guru
Guru

Re: all

echo napísal:No neviem chlast umocnuje depresie a mne tiez neako moc nepomohol NIKDY
pozor ,,,do dobrej nalady,a tak aby som stale nerozmyslal ako milujm lustu :wink:
Vigor napísal:Nechcem Ti do toho moc kecat, len ked ja daco v zivote uzavrem tak to spravim sposobom, ze nerozpravam stale ako som daco hodil za seba ale proste to spravim...Nic v zlom, len mam z Teba pocit, ze to prilis rozoberas pricom sam pises, ze to mas poriesene a pod. Tak to tak nechaj a konec :wink: . Tymto si nebudes pomahat.
kazdy sme iny,,ja o tom mozem rozpavat, pritom sam viem ze to je ako tak vyriesene,,,100% vyriesene to bude ked na to zabudnem,, ale pomaly,,nie hned naraz :wink:
//nepíš dva príspevky za sebou, používaj tlačítko uprav...eritrocit
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

midnight_man: Pri rozchode do dobrej nálady? Vieš ako to je? Si s kamarátmi, piješ, sranda, sranda, na chvíľku odídeš, si 3 minúty sám a si skončil. Ak si vypiješ, budeš sa ľutovať a dostaneš sa do takej depresie...
Že radšej si daj kolu. Urobíš lepšie.
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

Ráno vstaneš, bude ti zle, a vtedy si spomenieš, na to, že by si chcel aby tam bola Lúšťa aby sa o Teba postarala, alebo ako povedal Eritrocit, budeš na chvíľu sám, na chvíľu proste stratíš tú "dobrú" atmosféru a si v pi*i. :?

Radšej sa s tým zmierovať s čistou hlavou. Pri kofole. :wink:

//edit: A navyše nebudeš piť každý deň. :?
Zamknuté