Oznacenie/meno pre abs kabel
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Oznacenie/meno pre abs kabel
Zdravim, potrebujem vymeniť kablik co ide na senzor rýchlosti pravého predného kolesa. Problem je ze nemám ani poňatia ako sa to volá poprípade označenie tohoto kábla. Jedna sa o oktavku 1,9 tdi 2008 kombi. Za akúkoľvek pomoc k+
Meniť to budem samozrejme doma jeden blbý kábel vymeniť dokážem
Meniť to budem samozrejme doma jeden blbý kábel vymeniť dokážem
-
hrban
Addict
Re: Oznacenie/meno pre abs kabel
Len dúfam že je to samostatný kábel a nie komplet jeden kábel čo ide do ecu
Bez VIN cisla alebo aspon kodu motora ti tazko niekto povie oznacenie kabla. V Skode by sa mal predavat ako zvazok kabla abs.
-
hojko
Site Admin
Takto to vyzera u mna na Audi, je priblizne tak ako je napisane vyssie. Cena na predneho kabla je okolo 40 eur, zadny tusim okolo 70 eur (ak mas vzadu elektronicku parkovaciu brzdu). Kabel sa dodava s konektormi na jednej casti (zacviknes do snimaca otacok (ABS)) a druhu stranu musis odstrihnut a napajkovat na kabel, ktory vytiahnes niekde z podblatniku. Pred dvomi tyzdnami som to menil na zadnom kolese.
-
hrban
Addict
motor je BXE, pardon, ešte som nespal po nočnej a ako a kde to mám hľadať, dá sa zohnať na ebay napr, alebo u dealera skoda ?
-
hojko
Site Admin
Posli mi do spravy VIN cislo, pozriem to v ETKE. V Skode ho kupis, cena okolo 40 eur ako som napisal. Urcite najdes aj n eBayi, ale bez VINka ti neviem pozriet presny kod dielu, okrem toho cena na eBayi bude asi podobne a pouzivany kabel sa ti neoplati kupovat.
-
hrban
Addict
diki hojo ja to potrebujem na predných kolesách, nejako sa mi ten káblik vyvliekol z tých pútok pod blatníkom a presekla mi ho tam nejak náprava..., ja to len potrebujem dosatať dovnútra kde je bezpečné to spájkovať/montovať/spájať, lebo keby to spájam priamo tam kde to mám seknuté, tak je tam voda, pohyb a plno iných nepriaznivých javov...
//autoeditácia príspevku (15 Jún 2013, 14:36)
som práve myslel na to, že na ebay je plno ''čórok'' z roboty, niekde v nitre je napr káblikáreň VW a viem, že sa tam robí plno modelov, tuším aj na škodovku...
už sa mi podarilo kúpiť pár origo čidiel z maďarska
//autoeditácia príspevku (15 Jún 2013, 14:36)
som práve myslel na to, že na ebay je plno ''čórok'' z roboty, niekde v nitre je napr káblikáreň VW a viem, že sa tam robí plno modelov, tuším aj na škodovku...
už sa mi podarilo kúpiť pár origo čidiel z maďarska
-
hojko
Site Admin
Vlavo vpredu: 1K0927903L
Vpravo vpredu: do 30.5.2008 je to 1K0927903A, od 31.5.2008 je to 1K0927903N
Cena okolo 28 eur.
V pripade plynovej vybojky, tak ako je to v popise:
Vlavo vpredu: 1K0927903J
Vpravo predu: 1K0927903E
Cena okolo 33 eur.
Vpravo vpredu: do 30.5.2008 je to 1K0927903A, od 31.5.2008 je to 1K0927903N
Cena okolo 28 eur.
V pripade plynovej vybojky, tak ako je to v popise:
Vlavo vpredu: 1K0927903J
Vpravo predu: 1K0927903E
Cena okolo 33 eur.
-
hrban
Addict
paráda ja to potrebujem na pravé predné (spolujazdec), a teraz nemám ani šajn kde to objednať
//autoeditácia príspevku (15 Jún 2013, 15:24)
teda okrem škodovky, kde viem že bude cena cca 70€ za to isto
//autoeditácia príspevku (15 Jún 2013, 15:24)
teda okrem škodovky, kde viem že bude cena cca 70€ za to isto
Cenu, ktoru tu mas je najskor z Etky, to je oficialna aplikacia servisov Skoda, Audi, VW a Seat. Ceny urcuje dealer pre staty, takze ta cena v Skode je jednotna na celom Slovensku, aj ked je mozne, ze si niektora predajna na to nahodi. Ak je tam cena 33 eur, tak to tak aj bude stat, pripadne ojedinele je mozne, ze by si na to v tebou vybranej predajni nieco nahodili, ale tak viac ako 40 eur to nebude a urcite nie viac ako 70 eur.
Objednas to v Skode, das im VIN auta a oni ti presne v systeme najdu, ktory z tych kablov ti tam ide a dozvies sa aj cenu.
Objednas to v Skode, das im VIN auta a oni ti presne v systeme najdu, ktory z tych kablov ti tam ide a dozvies sa aj cenu.
-
hrban
Addict
paráda objednané v škode za 28€ plus 21% daň čiže 33€ čiže dalo sa to, chalani diky k+