zdravím,predám 8gb mp4 player. Kópia Ipod Nano 4th gen. Je používaný 1 týždeň,ale bola to len skúška či to nie je fake a kedže ma to milo prekvapilo tak som si objednal drahší s väčšou pamäťou. Farba je ružová. Prehrávač má kvalitný zvuk. v balení je prehrávač,slúchatka (nestoja za veľa-na moje Koss Porta pro nemajú

), kábel USB na pripojenie do PC a nabíjanie, silikónové púzdro. Samotný prehrávač prehráva hudobné súbory,video,fotky, má v sebe aj rádio a aj hry. Displej sa otáča podľa natočenia zariadenia a pesničky sa dajú posúvať potrasením prehŕavača. Displej je 1,8 palcový a samozrejme farebný. Kábel na pripojenie do pc pasuje aj z origoš Ipod a aj celé prostredie v prehrávači je Ipod.Sú tam rôzne jazyky:anglický,nemecký,fran,ale aj český. Predám ho za rovnakú cenu ako som ho kúpil a teda 21eur. A buď osobka v BB alebo pošta na náklady kupujúceho. Nie som vo whiteliste,ale už asi od 2 uživateľov som tam bol navrhnutý,ale asi treba byť 3x či ako to je,lebo za to ma už raz zdrbali keď som napísal,že som vo WL.
//autoeditácia príspevku (01 Aug 2010, 13:07)
UP 18eur