Mam okamzity zaujem o hru, peniaze ti mozem poslat na ucet ale ocakavam od teba aby si mi najprv poslal udaje na konto kedze si tu novy a mas negativnu karmu.
Aj by bol zaujem ale vies mas 10 prispevkov karma neutral a nechces dopredu dat udaje to akceptujem a chapem no ked ma niekto proste K+ a je vo Whiteliste ver mi ze sa obavat nemusis ze by ta okradol =) Ak si ochotny mi poslat udaje a ja po odskusani poslem peniaze na ucet alebo postou to je jeno ako sa dohodneme tak by som mal zaujem.
Dík Neto za podporu Toto je vlastne účet môjho známeho a chce to predať. DvD s hrou + steam údaje mi už dal. A myslím si, že by nebol problém ti poslať údaje a následne peniaze na účet.
Stale to mas aktualne ?? no bohuzial je to uz pouzity ucet a ma nazbierane ranky tak velku hodnotu moc nema. Ponukam ti 13€ a zajtra mas peniaze na ucte a vecer mi mozes poslat udaje, ak nie tak v pohode predaj inemu
lol podla teba je 19E vela? Ved nová hra stojí 38 Eur. Toto už fakt predávam za najnižšiu možnú cenu. Dokonca nižšie ako 20 Eur som na nete nenašiel. A keď dáš 70 Lvl tak sa to dá v pohode zase resetovať a začínaš od lvl1.