Takže už došlo aj na moje Saxo. Ponúkam na predaj svoje autíčko z dôvodu, že už mám iné a nechcem živiť dve autá.
Technické údaje :
rok výroby : 1996, objem : 1124 ccm, palivo : benzín, 3 dverové (5 miestne), M5, 172 000km, hnedá svetlá metalíza, kombinová spotreba 6 - 6,5 litra, nizka poistka, STK/EK do 9/2013
Výbava :
elektrické okná, denné svietenie (pomocou stretávacích svetiel), posilňovač riadenia, centrálne zamykanie, alarm s pagerom - možnosť skontrolovať stav auta na diaľku, podsvietenie priestoru nôh - zelená farba, podsvietenie podvozku podľa rytmu hudby, predpríprava na audio - napájacie káble, audio káble, 4x repro + výškové, LED osvetlenie interiéru, osvetlenie kufra - modrá farba, zimné pneu 13" na plechových diskoch, letné pneu na 14" elektrónoch
Topic o aute nájdete tu : http://www.saxoclub.net/phpbb2/viewtopic.php?t=6098
Cenu si predstavujem tak 1000€. Stav vozidla zodpovedá jeho veku.
Viac foto po dohode.
Info pre mods : Viem, nedal som to do bazáru, kde má patriť tento inzerát, ale dal som to radšej tu, kedže sa v tejto kategórii zdržiava viac autičkárov a teda pravdepodobnosť pozretia je vyššia. Ak však je to v rozpore s vašou predstavou, môžte to presunúť. Vďaka za pochopenie.
P: Citroen Saxo 1.1i
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: P: Citroen Saxo 1.1i
1. pekné autíčko
2. na tom citroen fóre sa treba prihlásiť, takže si tu väčšina nič moc nepozrie
3. zatretá ŠPZ? Skrývaš niečo?
2. na tom citroen fóre sa treba prihlásiť, takže si tu väčšina nič moc nepozrie
3. zatretá ŠPZ? Skrývaš niečo?
Re: P: Citroen Saxo 1.1i
Na Citroen fóre už ho mám aj s históriou. ŠPZ je SB 720 AX. Nemám čo skrývať, lenže foto bola robená pre iný účel, preto skrytá ŠPZ. Nemám problém poskytnúť aj VIN-ko.