P: CPU INTEL CORE i7-930

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
poisondart
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

P: CPU INTEL CORE i7-930

Príspevok od používateľa poisondart »

CAute chcel by som vam ponuknut na predaj NOVÝ a NEPOUŽITÝ rýchly štvor-jadrový procesor pracujúci na frekvencii 2.8 GHz, s 8 MB Intel® Smart Cache, socket LGA1366, TPD 130W, s technológiou 45 nm. BOX s chladičom. Integrovaný trojkanálový pamäťový radič DDR3 1066 MHz. HyperThreading, Intel Turbo Boost Technology. Pre dosky s chipsetom podporujucim QPI.

Nie je k nemu krabica viď foto v prílohe

Cena 190 €
Prílohy
Snímka009.jpg
Snímka014.jpg
Snímka015.jpg
Snímka016.jpg
Snímka017.jpg
Snímka018.jpg
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: INTEL CORE i7-930 - predaj

Príspevok od používateľa uplink »

Smel by som vedieť dôvod predaja? Je k nemu záruka? Kde bol kupovaný? Sorry za otázky, možno by bol záujem.
poisondart
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

dovod predaja je ze ho nemam do coho ulozit mne je zbytocny ... otec mi ho minuly tyzden doniesol je fungel novy nevybaleny ... a zo zarukou bude trouble lebo niesu od neho ziadne papiere len to co je na fotke ale kradnuty nieje

//autoeditácia príspevku (27 Sep 2010, 14:15)
ked tak mohli by ste mi aspon nejako poradit za aku cenu by som ho mal dat?
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Cena je výborná o to pokoj. Problém je že je to high endový procák do 1366 a tie nekupuje skoro nik. Všetci tlačia 1156. Skús bazoš, pc-inzercia, inzercia a iné portáli. Ale tieto tri na 100%. Nový stojí pre bežného smrteľníka najlacnejšie zohnateľný 253 evri, čiže by si ho mal vedieť v pohode streliť aj za 210 a tak. Napriek tomu že 930 je údajne horší na taktovanie ako 920 [čo je imo sprostosť] tak je 930ka momentálne najvýhodnejší 1366 procesor vôbec a až do príchodu nových procákov od intelu aj bude. Cenový skok na o trochu lepší 950+ je veľký, preto je najvýhodnejší.
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

za 200€ ho zoberiem :) hlavne aby bol plne funkčný :)
poisondart
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Curuj ... nemam ho odskusany .. mam ho v krabici zabaleny original ako som ho dostal tak je nemam ziadneho znameho co ma dosku s tym socketom :( ... cena je tych 190 ecok ale ak by si stal na dohode stylu ze ja ti ho poslem na dobierku ty si ho skusis a ak by bol problem ze by nefungoval dohodli by sme sa akym stylom by som ti vratil peniaze ... viem ze ludske slovo v dnesnej dobe uz nema ziadnu vahu ale ja nemam dovod niekoho klamat a odrbavat nato tu amme nasich politikov ... mne je ten procak zbytocny a rad by som spravil radost niekomu inemu takze je to na tebe vsetko je len o vzajomnej dovere

//autoeditácia príspevku (27 Sep 2010, 22:59)
uplink ... diky moc za objasnenie ja sa zase do pc veci az tak moc nevyznam mne jedine co hovori nieco o procaku je cache , rychlost a jadra inak som v tom uplny laik :) vsadzam anto ze ludia ktori o nom daco vedia ho budu poznat no :) zrejme lepsie kao ja :)
poisondart
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

cestná kontrola? :) este som sa chcel opytat uplink to ze je procak high endovy .... rozumiem tomu tak ze ma nejaky rychly vystup ... jedna sa teda o frekvenciu? pocet jadier alebo ty ako rychlo funguje cache? este som sa stakym vyrazom nestretol
tm_a.s.
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tm_a.s. »

high end je označenie pre najvyššiu radu daného druhu, čiže viacmenej najlepšie z toho druhu
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

poisondart napísal:cestná kontrola? :) este som sa chcel opytat uplink to ze je procak high endovy .... rozumiem tomu tak ze ma nejaky rychly vystup ... jedna sa teda o frekvenciu? pocet jadier alebo ty ako rychlo funguje cache? este som sa stakym vyrazom nestretol
high end to čo Ti napísal tomáš. Btw. sorry že tu takto "šaškujeme" ale niekoľko desiatok userov na našom fóre takto prišlo o nemalý peniaz vrátane mňa, tak sme jednoducho opatrní.
poisondart
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

jop jasne ved ja vas chapem len je smutne ze doplacaju nato aj prave ti ktori zato nemozu :-/ nj ziju aj hajzli medzi nami
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Re: P: CPU INTEL CORE i7-930

Príspevok od používateľa hojko »

Predavajuceho poisondart potvrdzujem ako spolahliveho predajcu, nakolko sa jedna o jedneho znameho.
lubo188
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa lubo188 »

No neviem ci je to az taka dobra cena ked novy sa da zohnat za 255€, tento nema ziadnu zaruku a ktovie ci vobec funguje dal by som 150€
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

funkčnosť bude overená, na tom sme sa už dohodli :)
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

lubo188 - tak ak nefunguje, tak to snáď bude nejako riešiť. V dnešnej dobe [2010] je k disp. dosť softow, ktoré Ti overia stabilitu CPU. Navyše sa za neho podpísal hojko, takže to čo si napísal neprichádza v úvahu. A keď mi zoženieš Core i7 930 zabalený v krabiciach a nepoužívaný za 150 eur, tak Ťa budem jeden deň uznávať ako kráľa šmelinára. Tu sa nebavíme o vyblitej rade Core i5, alebo i3, ale ich vrchole a navyše najlepšom kuse čo sa týka pomeru ceny/výkonu. Tam moc s cenou nepohneš, vzhľadom na to že ňou nehýbe ani intel samotný a nebude ňou hýbať až do vianoc.
poisondart
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

poprosim o lock temy uz je to v s tadiu riesenia takze inzerat je uz neaktualny . dakujem
Zamknuté