P: Foto/video a športové veci

Predaj, výmena a darovanie tovaru alebo služby...
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

P: Foto/video a športové veci

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Robil som nejaké upratovania aj ja, a zistil som, že mám doma veci ktoré vôbec nepoužívam.
Predávam ich aj inde. Viem sa so všetkým dohodnúť aj osobne v okolí Prešova, alebo Košíc. Veci ukázať, predviesť.
Na predaj následovne:

Canon Speedlite 580EXii
Blesk Canon Speedlite 580EXii vo výbornom stave, komplet s púzdrom, krabicou, manuálom a stojanom. Blesk nebol skoro vôbec použitý. Mal som ho ako záložný takže iba som ho nosil so sebou, žiadna kozmetická chyba a ani technická.
PREDANE

Flycam Nano DLSR
Stabilizátor na zrkadlovku Flycam Nano DSLR. Dôvod predaja: nevyužívam to vôbec, a stojí mi to doma už nejaký ten čas. Osobný odber v Prešove, Košiciach alebo v okolí. Na cene sa viem dohodnúť.
PREDANE

Kamerový slider PROAIM
Predám Proaim Linear Slider. 120cm, v púzdre. Nevyužitý skoro vôbec a preto ho aj predávam. Dôvod predaja: nevyužívam to vôbec, a stojí mi to doma už nejaký ten čas. Dohoda možná
80eur

Diaľková spúšť Canon RS-60E3
Káblova spúšť pre zrkadlovku Canon. Plne funkčná,nevyužitá skoro vôbec. Dôvod predaja: mám vyššiu radu zrkadlovky, takže nevyužívam to.
PREDANE

Lyžina pre kameru alebo zrkadlovku
Predám nepoužitú upínaciu lyžinu na uchytenie zrkadlovky alebo kamery.
PREDANE

Jazdecká prilba Casco Ecco, veľkosť M
Jazdecká prilbu Casco Ecco, čierna. Veľkosť M:54-57cm. Helma nezažila ani jeden pád, bola roky odložená, a použila sa iba raz, alebo dvakrát.
20eur

Petzl Sama veľkosť L
Predám sedák Petzl Sama vo veľkosti L. Sedák bol používaný jednu letnú sezónu, ale je veľmi zachovalý, dbal som o jeho čitotu. Dôvod predaja: už nelozím a je mi malý.
PREDANE

-- 20 Máj 2017, 15:09 --
Slider, prilba a blesk su este volne.

-- 13 Jún 2017, 17:32 --
UP
Prílohy
IMG_6631.JPG
IMG_6637.JPG
IMG_6651.JPG
IMG_6658.JPG
IMG_6659.JPG
IMG_6649.JPG