- kupovaná 4.1.2015 v Alze
- kompletné balenie
- upravený BIOS so zníženými minimálnymi otáčkami na hodnote 800RPM (dead silent) + tým pádom väčší použiteľný rozsah pre otáčky a reguláciu
- bezproblémový OC nad 1529MHz (boost na takúto frekvenciu si žiada ~55mV), veľmi jednoducho je možné nastaviť OC, ktoré boostuje na trebárs 1510MHz s oveľa menším pridaným napätím
- cievky v záťaži len s uchom na karte, prípadne do 10cm počuteľné (napríklad pri otvorenej skrinke) - luxusne minimálny nedostatok ako všetky 970tky; cievky nevydávajú piskľavý, no taký nízky svrlíkavý zvuk
namyslene si dovolím tvrdiť, že jedna z najlepších 970, ktoré môžeme zohnať nielen z pohľadu G1 rady ale všetkých 970tok
dôvod predaja je prechod na 980Ti (kvôli 4k - monitor Philips 4065UC)
cena: 320€ s tým, že pri platbe na účet vopred hradím dopravu - express kuriér - poistenie do 1000€, sms o stave, doručenie na druhý deń
315€ osobka
lokalita: KOŠICE
-- 27 Aug 2015, 9:37 --
UP, PREDAJ AKTUÁLNY
updatnutá cena
-- 29 Aug 2015, 9:21 --
Ok, vzhľadom na množstvo správ trošku ujasním pár vecí:
1. kľudne, na test Vám kľudne pošlem kartu - pokiaľ ste sa neregistrovali pred dvoma minútami, tak Vám budem dôverovať
2. neskúšajte, prosím, špekulácie na cenu a pálky akoby to bola nejaká R9 290 referák, ok ?
3. ako píšem, táto karta je hotový powerhouse balíček - teraz som na 4k a tam karty sú naozaj používané, aktuálne mi fachčí ako ďábel, ktorý napriek tomu ledva hreje a nie je pomerne hlučná i po OC, čo ma mimoriadne teší na 1515MHz v booste s privanými +40mV, čo niekde pre taký boost museli dávať rovno max voltage, čo pustilo (+87mV), každopádne fachčí to pri +50mV aj s vyšším taktom a boostom do 1530MHz ako malina ale osobne hľadám mieru OC, kde bude málo pridaného napätia a stále aspoň 1500-1510MHz - tých pár MHz navyše aj tak už žiadne fps nevyčaruje...a pamäte mi idú práve s +250MHz OC (predtým som mal +300MHz, no načo...)
4. karta má ako som písal upravený bios - o čom to je ? nemáte mať prečo strach, sú tam len posunuté min. otáčky nižšie, nič viac - budete chcieť napríklad predať/reklamovať kartu ? pár kliknutí a je tam stock bios a vybavené
5. Cena ? Ako som písal v prvom bode - pri posielaní na test žiadna doprava zdarma, proste Vám ju pošlem na moje náklady a ak sa Vám bude páčiť, tak vyplatíte sumu aj s dopravou na účet - jednoduché a rýchle
Cenu dávam na 310€ - osobka alebo pošta s tým, že pri pošte uhradím 3€ z poštovného (express kuriér 6,60€ - poistenie do 1000€, doručenie na druhý deň a SMS o stave)
-- 01 Sep 2015, 9:04 --
UP
-- 07 Sep 2015, 14:32 --
Predaná mimo fóra, poprosím lock.