P: gtx 550 Ti
P: gtx 550 Ti
Ahojte,
predam tuto grafiku http://sk.gigabyte.com/products/page/vga/gv-n550wf2-1gi v 100perc stave z dovodu kupi novej,
velmi tiche a ucinne chladenie, mam ju jeden rok. Iba osobne v ramci Ba,neposielam na dobierku.
cena: 70€
-- 15 Okt 2013, 20:02 --
nova cena: 60€
predam tuto grafiku http://sk.gigabyte.com/products/page/vga/gv-n550wf2-1gi v 100perc stave z dovodu kupi novej,
velmi tiche a ucinne chladenie, mam ju jeden rok. Iba osobne v ramci Ba,neposielam na dobierku.
cena: 70€
-- 15 Okt 2013, 20:02 --
nova cena: 60€
-
citronik44
Medium Expert
Re: P: gtx 550 Ti
je este v zaruke?
Ahoj, ano je este v zaruke, kupovane cez Alzu, ale ja by somto chcel predat bez akejkolvek zaruky,aby somsa vyhol tomu ze niekedy mozno o rok by som musel nieco riesit. Predstavujem si to tak, ze dotycny si ju zoberie,pripadne unho doma vyskusame ze je uplne ok,vyplati a raz navzdy vybavene
/kludne otestovat Furmarkom,3D markom atd. karta je ok a je ticha/ V pripade zaujmu darujem aj zakladny chladic na AMD platf myslim AM3+ nikdy nepouzivany,s héd pipáma a s krytkou.. 
Ponukam 50e+pošotvne ......
cena znizena na 50€ ale iba osobne. Ospravedlnujem sa vsetkym zaujemcom,ale ak mam byt uprimny tak ta suma mi nestoji za to aby som balil balik,vypisoval kopec papierov na poste, vyckal rad a potom zase cakal dokym balik pride a dotycny mi poslal peniaze, pripadne balik neprevezme- s takymto postupom proste nemam uplne najlepsie skusenosti. Karta je v 100percentnom stave, nejaky zaujemca sa skor ci neskor najde, cena je vyhodna. 
/kartu by som za tu cenu bez problemov predal napr na Bazosi, ale ponukam ju iba tu/
/kartu by som za tu cenu bez problemov predal napr na Bazosi, ale ponukam ju iba tu/
a dať si adresu do profilu že skadial si ?:D
ahoj,mam napisane za vramci Ba, tam aj byvam 
-
citronik44
Medium Expert
ak mas blok od alzy, tak ta potom pri reklamacii uz netreba
napisal som ti ss