P: Hifiman HE-400, Cambridge DacMagic 100 a AMP HA-610

Predaj, výmena a darovanie tovaru alebo služby...
DropDead
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

P: Hifiman HE-400, Cambridge DacMagic 100 a AMP HA-610

Príspevok od používateľa DropDead »

Ahojte,

rozhodol som sa predať svoju audio zostavu v podaní
Slúchadlá - Hifiman HE-400
Spoiler
Ahojte,

nakoniec som sa rozhodol predať svoje HE-400, s ktorými som si užil pekný čas, avšak ako finančne, tak tým, že chcem skúsiť niečo nové (z čoho mám náležite obavy)...
Slúchadlá sú zvukovo veľmi príjemné, vďaka úpravam nižšie sú nedokonalosti slúchadiel potlačené a ich prednosti zvýraznené - HE-400 nemajú žiaden flat zvuk, majú svoj rýchly, zaujímavý a unikátny planárny zvuk ako sa hovorí..

- Slúchadlá sú ešte v záruke do 28.8.2016
- Slúchadlá majú odňaté látky z mriežok na mušliach
- Slúchadlá majú vymenené náušníky za HM5 Angled Pleather
- Slúchadlá dodávam aj s pôvodnými boženkovými + dve ďalšie prstence , no nalomené (ako dá sa to s nimi ale žiada si to viac trpezlivosti (prstence sú vymeniteľné, dáte ich na hocktoré náušníky, do ktorých sa zmestia))
- Slúchadlá majú na hlavovom moste pripevnený dodatočný jemný a komfortný padding, ktorý spríjemňuje komfort, pričom prikladám aj ešte nové, nepoužité a neotvorené balenie paddingu na štýl ako majú Sennheisery HD600
- Slúchadlá som používal s takouto bavlnenou srandou, ktorá mi osobne vyhovovala viac ako nejaká koža/boža
- Slúchadlá resp. mušle sú k ramenám pripevnené novými skrutkami, ktoré som dával dole (jedna z pôvodných skrutiek bola súčasťou Hifiman politiky kvapnutia kvapky lepidla na spodok závitu sa musela prevŕtať, no vizuálne to nič neovplyvňuje), avšak je to úplne oukej, rovnako prikladám fúru nových do zásoby

Módy:
- Slúchadlá majú odňaté látky z mriežok na mušliach
- Slúchadlá majú medzi mriežkou mušle a meničmi na vertikálnej stene mušle po vnútornej strane aplikované bloky zvukovo absorbujúceho materiálu - tzv. Sorbothane, konkrétne ide o 70 Duro, ktorý zaujal zahraničných hifimanistov na head-fi
http://www.head-fi.org/t/744839/damping ... -materials
kde objavili fantastické možnosti použitia takéhoto materiálu, ja som osobne u svojich spozoroval jemne čistejší prejav - celá úprava je jednoducho odstrániteľná a reaplikovateľná
- (ak by bol záujem) Nedzi náušník a mušľu používam krátke konce od sprejov do nosa, ktoré dávajú takto priestoru medzi meničom a náušníkom priestor a (minimálne mne) to príjemne navyšuje basový zážitok, ktorým sú HE-400 známe aj bez vylepšení)

Cena: 200€
Platba/Pošta: nemám problém s ničím (dúfam, že som pokryl všetky kombinácie, s ktorými nemám problém :-)) )
Pre osobný odber: Som z Košíc

Pokiaľ budete mať akékoľvek otázky, tak neváhajte a píšte.
Predávam aj inde.

Rovnako budem predávať aj DAC Cambridge DacMagic 100 a DYI HA-610 zosík, braniu komba by som sa nebránil, bola by tam akcička alebo pošta zdarma
DAC (prevodník) - Cambridge Audio DACMAGIC 100
Spoiler
Ahojte,

ako som spomenul v inzeráte na HE-400 predávam okrem DYI zosíku HA-610 aj môj DAC od Cambridge Audio - model DacMagic 100 v čiernom prevedený. Srdce krabičky tvorí Wolfson WM8742, DAC má USB asynchrónny prenos a širokú paletu pripojení
https://www.cambridgeaudio.com/products ... cmagic-100

- DAC je v záruke do 3.7.2017
- DAC je v kompletom balení
- DAC je v čiernom prevedení

Dôvod: okrem financií chuť na niečo nové a hlavne kvôli repro chcem ísť do DAC/AMPu aj s pre-ampom
Cena: 140€
Platba/Pošta: nemám problém s ničím (dúfam, že som pokryl všetky kombinácie, s ktorými nemám problém :-)) )

Rovnako budem predávať aj DYI HA-610 zosík + moje Hifimany HE-400, braniu komba by som sa nebránil, bola by tam akcička alebo pošta zdarma
Zosilňovač - HA-610 - veľmi obľúbený DYI od komunity zo svetelektro.com
Spoiler
Ahojte,

predávam DYI HA-610tku zosík, pričom už má pokiaľ mám správne info asi 5 rokov a pochádza od šikovného pána. Počas toho, ako som mal, mal problémy s RCA konektormi, kde šlo o uvolnený vodič, ktorý som späť pripájkoval a je to znovu v poriadku. Asi jedinú zmenu, ktorú som spravil bolo odstránenie tých čiernych umelohmotných otrasných lemovaní, teraz je to bez nich a je to nádherné, neodkrýva to žiadne neduhy ani nič podobné.
http://headaudio.weebly.com/clanky/head ... io-headamp

Dôvod: okrem financií chuť na niečo nové a hlavne kvôli repro chcem ísť do DAC/AMPu aj s pre-ampom
Cena: 80€

Rovnako predávam aj svoje HE-400 a DAC Cambridge DacMagic 100, ak by mal niekto záujem, tak kombo všetkého vyjde na nejakú zľavičku, prípadne poštu zdarma a podobne
Ceny:
HE-400 - 200€
DacMagic100 - 140€
HA-610 - 80€
(DAC a AMP spolu tvoria celok a je to v podstate zvukovka)

Všetko to sú mimoriadne kvalitné Audio produkty pre vynikajúci hudobný zážitok, bol by som rád, ak by som nimi niekoho potešil :new05:

Ozvite sa, ak máte záujem :-)

-- 20 Jún 2016, 8:42 --
UP

-- 25 Jún 2016, 17:41 --
UP, k HA-610 ešte doplním pár info od veľmi ochotného kolegovca z iného fóra :wink:
EKKAR napísal:Tak jsem to dohledal - ten popis stavebnice od Krause vyšel v časopise Amatérské Rádio č.7 v ročníku 2008, na stránkách 25 - 29 v rubrice "Světla a zvuk" jako "High-End sluchátkový zesilovač". Samotný budiče LM49600 byly představený v článku o číslo dřív (06/2008). Součástí desky byl i symetrickej napájecí zdroj ±15V. Ceny za součástky nebo modul pro sluchátkovej zesilovač v tý době byly následující:
- za samotnou DPS chtěl Kraus 490,- Kč (cca 18,10€)
- za desku a sadu součástek obsahující 2xLM49600 a 2xLM49720 byla cena 1590,- Kč (cca 58,90€)
- a za kompletní osazenej a oživenej modul chtěl 1980,- Kč (cca 73,30€)
Vše bylo bez finálních dílů tzn. bez skříňky, trafa, knoflíku na potenciometr atd. Ceny v €urech jsem počítal s kursem 27Kč/€ platným v dnešní době díky masivním kursovým tlakům ČNB a jejího guvernéra Sígra.
-- 29 Jún 2016, 10:25 --
UP

-- 04 Júl 2016, 8:59 --
UP

-- 15 Júl 2016, 20:53 --
HE-400 predané!

-- 27 Júl 2016, 10:17 --
Všetko predané. Poprosím LOCK.
Zamknuté