P: HTC One X, 32GB - predane, lock!
P: HTC One X, 32GB - predane, lock!
Chystam sa predat moj HTC One X, 32GB, cierna verzia:
http://www.fony.sk/clanky/5899-htc-one-x
Kupovany bol v T-Mobile za plnu cenu, teda nie na pausal (549€). Samozrejme balenie, zaruka je relativna, kedze bol odomknuty bootloader.
Z hornej strany je mierne obity, po pade. Inac je na nom zadny ochranny kryt (http://shop.htcpedia.com/htc-one-x-nill ... -case.html)
-pridane fotky
-blokovany nie je
-zakupeny presne 13.4.2012
Cena 300€, osobne v BA pripadne dohoda
http://www.fony.sk/clanky/5899-htc-one-x
Kupovany bol v T-Mobile za plnu cenu, teda nie na pausal (549€). Samozrejme balenie, zaruka je relativna, kedze bol odomknuty bootloader.
Z hornej strany je mierne obity, po pade. Inac je na nom zadny ochranny kryt (http://shop.htcpedia.com/htc-one-x-nill ... -case.html)
-pridane fotky
-blokovany nie je
-zakupeny presne 13.4.2012
Cena 300€, osobne v BA pripadne dohoda
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: P/I: HTC One X, 32GB, cierna verzia
mam zaujem, upni fotky (hlavne poskodenu cast)..blokovany nie je ze?
Re: P/I: HTC One X, 32GB, cierna verzia
Pridane foto a dalsie info. Samozrejme, blokovany nie je.
-- 07 Okt 2012, 16:51 --
stale aktualne
-- 11 Okt 2012, 17:16 --
Nikto nic? Dohoda na cene mozna...
-- 07 Okt 2012, 16:51 --
stale aktualne
-- 11 Okt 2012, 17:16 --
Nikto nic? Dohoda na cene mozna...
Re: P: HTC One X, 32GB, cierna verzia - 350€
Ja by som mal záujem ale do BJ asi cestu nemáš, čo?
Re: P: HTC One X, 32GB, cierna verzia - 350€
cestu nie. Iba ak posta (kurier), ale peniaze na ucet vopred
zopar rokov uz na hojku fungujem, takze nemam dovod odrbavat 
Re: P: HTC One X, 32GB - znizena cena
A čo tak dobierka?
nie, nechcem to velmi riesit postou.
-- 16 Okt 2012, 13:41 --
znova znizena cena a stale aktualne.
-- 16 Okt 2012, 13:41 --
znova znizena cena a stale aktualne.
Teraz mám ozaj veľký záujem. Ale prečo 300 evro? Je plne plne funkčný?
-
pablo64
Medium Star
na margo STomka, je to moj kamos ,poznam ho asi 5-6 rokov a chatujem s nim skoro denne. Bol aj u mna ,bol som s nim par krat v KE , ferovi chlap a velmi sikovny co sa tyka mob. a IT ,takze nemas sa coho bat 
Ja som z BJ,kupoval som od neho par veci ako , satelit,LCD monitor a ine... tiež bral by som ten mobil ( cena je paradna ) ale prave som si kupil htc trocha nizsiu radu , tak mi netreba.
Fakt mozem dat zanho ruku do ohna
ked chces , moze ho poslat kurierom mne do BJ a ty si ho prevezmes-vyskusas a das mi peniaze a ja mu poslem na ucet.
nemam s tym problem , ale samozrejme s tym musi on suhlasit
Ja som z BJ,kupoval som od neho par veci ako , satelit,LCD monitor a ine... tiež bral by som ten mobil ( cena je paradna ) ale prave som si kupil htc trocha nizsiu radu , tak mi netreba.
Fakt mozem dat zanho ruku do ohna
ked chces , moze ho poslat kurierom mne do BJ a ty si ho prevezmes-vyskusas a das mi peniaze a ja mu poslem na ucet.
nemam s tym problem , ale samozrejme s tym musi on suhlasit
Verím ti, ale keď človeka nepoznáš je to blbé posielať niekomu peniaze na účet dopredu. Na políciu tu chodia ľudia skoro pravidelne že im prišlo namiesto niečoho čo si kúpili tehla, takže tak. Ale ten tvoj návrh je super nápad a keby s tým súhlasil tak neváham.
-
pablo64
Medium Star
ok , ked sa dohodnes s nim a bude suhlasit , tak nie je probl , ´vyskusas das mi € a ja mu poslem ,zaplatis akurat kuriera , Stomko vyjadri sa 
No stav zodpoveda presne popisu a fotkam v prvom prispevku (odreniny ako na fotke, odomknuty bootloader, flashnuta custom ROM ... je tam mozne flashnut si cokolvek, xda je toho plne krizom krazom). Nezabudnut na to ze to ma microSIM (bud vymenit alebo si dat v Mac store orezat za asi 3€).
Mozeme sa dohodnut tak, ze by som to poslal pablovi a ty sa dohodnes s nim. Cena bude 305
uz len z principu za tu postu.
Co ty na to?
Mozeme sa dohodnut tak, ze by som to poslal pablovi a ty sa dohodnes s nim. Cena bude 305
Co ty na to?
Xda už som listoval, že čo tam je zaujímavé na x-ko a je tam toho dosť
Čo tam máš teraz? A prečo si tam vlastne dával custom rom? Tie microsim by mal tuším orezať aj operátor, nie. Som viac menej už rozhodnutý a súhlasím s tým. Ale keby si mi dal ešte čas do zajtra alebo do štvrtka maximálne aby som rozhodol, tak by som bol rád 
mam tam http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1562603 (tusim vo verzii 11).
Preco? Pretoze rootujem alebo jailbreakujem cokolvek, co mi pride pod ruky, pretoze custom rom su vydavane skor, castejsie, su mi sympatickejsie a su vyladenejsie ako stock romky. Cize predavam to tak ako je, neposkytujem ziaden dalsi support, na to nemam cas. Mobil, krabica, prislusenstvo, papiere ako doklad o kupe.
Mas cas, rozhodni sa. Idealne by bolo aby som to poslal najneskor v piatok (pripadne stvrtok doobeda a pride to este v piatok do BJ). Od nedele som mimo SR a tak by sa to cele o tyzden natiahlo.
k MicroSIM - okrem o2 ti vyda novu sim aj tmobile alebo orange, tusim za 5 alebo 10€. Ja som to nemohol spravit, kedze SIM nebola na moje meno ale na firmu a tak som nemohol poziadat o vydanie novej. Preto som si ju dal orezat v Mac predajni - neriesil som to dalej.
Daj mi prosim vediet cim skor, poslat sa to da postovym kurierom tusim do nejakej 10tej? aby to prislo este na druhy den... Napis mi aspon do PM nejaky kontakt na seba, cislo, a ja to poslem pablovi (pripadne sa dohodni uz rovno s nim). Ja mu to poslem a dalej neriesim. Ked mu das peniaze, on mi ich posle.
Preco? Pretoze rootujem alebo jailbreakujem cokolvek, co mi pride pod ruky, pretoze custom rom su vydavane skor, castejsie, su mi sympatickejsie a su vyladenejsie ako stock romky. Cize predavam to tak ako je, neposkytujem ziaden dalsi support, na to nemam cas. Mobil, krabica, prislusenstvo, papiere ako doklad o kupe.
Mas cas, rozhodni sa. Idealne by bolo aby som to poslal najneskor v piatok (pripadne stvrtok doobeda a pride to este v piatok do BJ). Od nedele som mimo SR a tak by sa to cele o tyzden natiahlo.
k MicroSIM - okrem o2 ti vyda novu sim aj tmobile alebo orange, tusim za 5 alebo 10€. Ja som to nemohol spravit, kedze SIM nebola na moje meno ale na firmu a tak som nemohol poziadat o vydanie novej. Preto som si ju dal orezat v Mac predajni - neriesil som to dalej.
Daj mi prosim vediet cim skor, poslat sa to da postovym kurierom tusim do nejakej 10tej? aby to prislo este na druhy den... Napis mi aspon do PM nejaky kontakt na seba, cislo, a ja to poslem pablovi (pripadne sa dohodni uz rovno s nim). Ja mu to poslem a dalej neriesim. Ked mu das peniaze, on mi ich posle.
Jasné, rozumiem. Pre mňa to je len plus že už sa s tým nemusím babrať aj keď to robota na krátku chvíľu a môžem tam už hádzať čo ma zaujme 
Mám o2 a počul že tam orezávajú gratis. No neviem popýtam a uvidím.
Budem sa snažiť dať vedieť čím skôr buď zajtra alebo vo štvrtok. A potom sa už dohodneme presnejšie a dám číslo pablovi alebo tebe, ako to bude lepšie.
Mám o2 a počul že tam orezávajú gratis. No neviem popýtam a uvidím.
Budem sa snažiť dať vedieť čím skôr buď zajtra alebo vo štvrtok. A potom sa už dohodneme presnejšie a dám číslo pablovi alebo tebe, ako to bude lepšie.
ok sedi vec.
Zatial teda rezervovane pre lukas9206
//lukas9206 ma sice stale zaujem, no nateraz to pre neho nie je zarezervovane... Nikto nic?
Zatial teda rezervovane pre lukas9206
//lukas9206 ma sice stale zaujem, no nateraz to pre neho nie je zarezervovane... Nikto nic?
-
typek61
Darca
ak by si to rozmyslel a stihli by mi prist kese tak by som ho zobral 
Ako vravim
Zajtra v pohode, aj v sobotu... potom tu nebudem az buducu sobotu...
-
typek61
Darca
to by mozno slo az o tyzden lebo poistovna mi ma vyplatit a uz preslo 38 dni a nic
asi tam musim zavolat dementom
asi tam musim zavolat dementom
Vymenil by som ti ho hned za samsung galaxy s III