P: HTC Touch HD Cena (ponuknite) zamena za nejaky iny phone

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
BlackRa1n
Star
Star

P: HTC Touch HD Cena (ponuknite) zamena za nejaky iny phone

Príspevok od používateľa BlackRa1n »

Ludia, Predávam HTC Touch HD (BlackStone) T8282 Odblokovaný na Všetky siete s možnosť pretaktovaním na 710,4MHz,má kompletné príslušenstvo , je dovezený z UK takže má UK nabijačku ale neni problém za poplatok dať aj europsku. Má HSPL 1.56 Olinex, záruka neplatí, na 2GB karte sa nachádza iGO s komplet europou ktorú si moźte ostrihať podla záluby. Baterka Drží 3 dni.
Fotky uploadnem na ulož.to či hocijaký iný free mirror. Z dovodu velkosti Ja prechádzam spať na iPhone 3G kvoli hram a multi-touchu. Cena 175 €. [MOŽNÁ DOHODA]. Vyhradzujem si právo na predaj aj mimo fóra. Som zo Šaľe cca 14km od Galanty. 25Km od nitry a 70km od bratislavy a 30km od nových zamkov. Ak si zoženiete micro-sd kartu SanDisk Možte si donho nahrať Android lubovolnú verziu od 0.8 do 2.3 ako druhý system takže ziadny problem. Čo sa jedná o software je tam čistý Windows Mobile 6.1 s HTC Sense 1.3 Poprípadne prehrám na 6.5.3 Kwbr rom. Či akú rom si želate (poprosim link).
Preferujem osobný odber. S poštou nemám velké skusenstosti A nie som ani v White Liste. Je to moj prvý predaj na tomto fóre volal som sa predtým Asus_ (uplink ma na požiadnanie premenoval). Ďakujem a prajem príjemný većer.
EDIT: Upravujem Príspevok

//autoeditácia príspevku (09 Jan 2011, 21:33)
up
EDIT: 160€ Posledná ponuka

EDIT2 10.1. 17:30 uploadujem fotky
//autoeditácia príspevku (10 Jan 2011, 17:10)
150€ nikto nič?

Fotky Vaše

Kód: Vybrať všetko

http://www.uloz.to/7341594/htc-touch-hd-fotky-aktualneho-stavu-odfotene-8-1-2011-cerstve-jpeg-zip
Zamknuté