pershing napísal:Bude napredaj tento notas,
config:
12" screen XGA
core2duo U2400
1GB DDR2
60GB SATA disk
SD reader, PCMCIA II, modem
1Gb ethernet, wifi a/b/g
GPU Intel GMA 950
HD Audio
trackpoint, fingerprint reader
3G karta (WWAN)
+ nizka vaha (1.4kg)
+ male rozmery (mensi ako a4)
+ IBM vychytavky ako Security Chip, thinklight, FP reader, titanove panty, magneziove telo
+ Instalovana recovery particia
+ original WIN XP, ktory bude fakt original (nie len nalepka ako u niektorych predajcov) - plus sa da jednoducho preinstalovat pomocou recovery particie aj so vsetkymi ovladacmi a softwarom od lenova
baterka okolo 2ch hodin, este upresnim
notebook ma znamky pouzivania, foto pridam neskor plus ma odbite asi 1mm z horneho rohu na lide, kazdopadne je to len chybicka krasy
Kedze mame prefix I, tak zhodnotenie ceny:
1. realne ho nepreda za viac ako 300€, hlavne kvoli fyzickemu poskodeniu sasi, predpokladam, ze ten notebook uz niekde padol, magneziove sasi same od seba neodpadava
2. lifespan tohto notebooku je uz davno za nami, Lenovo ho nahradilo X200-kou, ktora sa coskoro nahradi tiez
3. nevyhnutny upgrade nasledujucich veci: +1GB DDR2 za predpokladu, ze tam mas len jeden modul +20€, za predpokladu, ze 2x512MB minimalne dvojnasobok
SATA HDD - ake berieme najlacnejsi disk
http://perifer.ekatalog.biz/zbozi/hdd-2 ... p=z:169386 +30€
baterka - napr. z ebay, nejaky original, s vyssou kapacitou +95€
Spolu teda nevyhnutny upgrade - aspon v mojom pripade, aby som ten book mohol adekvatne pouzivat: 145€ v pripade, ak tam mas 1 modul DDR2
Cize spolu pri cene 300€, za ktoru by si to chcel realne predat, to vide po upgrade, ktory si vykona skuseny uzivatel na 445€. Pricom mame notebook bez zaruky, s fyzickym poskodenim sasi, s GMA 950 a nutnostou pchania penazi do stareho modelu.
Tu sa vacsina ludi zamysli a spravi nasledujuce, zoberie 1810TZ, ktory ten book az na nejaku funkcionalitu rozdrti v zuboch. Myslim specificky 3G modul a citacku prstov. Inak ma vykonnejsie dvojjadro, 8-10 hodin na baterku, LED HD displej, ako aj novu 2 rocnu zaruku- a priznajme si to, ludia radsej doplatia trochu a kupia nove.
Preto vidim realnejsiu cenu na 260 €. Samozrejme moze sa postastit predat aj za viac, ale ked sa v tom clovek vyzna, bud kupi nieco podobne na Ebay, kde je X60 dost, osobne by som aj tak radsej kupil X61s, alebo kupi nove v obchode ak potrebuje zaruku. Hadam som to zhrnul adekvatne

Just my 2 cents.