Predam pocitac v tejto konfiguracii, vsetko funguje bezchybne a na komponenty davam zaruku kedze nikdy nebola ziadna reklamacia. Co sa tyka vykonu pouzivam ho na 24" full hd monitor a v pohode staci na vsetky bezne hry, pozeranie videa, internet, pracu atd pre priemerneho uzivatela ktory nema najvyssie naroky na hranie najmodernejsich hier na najvyssich detailoch.
zostava je: Amd Athlon64 X2 4400+, zakladna doska Asus AM2+, 2x1 GB DDR2 Ram Corsair TwinX 800mhz, Sapphire Ati Radeon x1950 pro (ultimate silent prevedenie), 320 gb disk sata2 WD 16mb, Dvd napalovacka Asus + Teac Combo na On-the-fly napalovanie, skrinka čierna, 400w zdroj...
Na cene sa da dohodnut v pripade podlozenych argumentov.
odhadovana cena 200,- E
P/I: Pocitacova zostava
-
MoRk4
Light Star
Re: P/I: Pocitacova zostava
predávaš aj po komponentoch ? Ak áno záujem o RAM...
Akej znacky je tam zdroj, co je to konkretne za maticnu a v akej je to skrinke, nejake foto by potesilo, predbezny zaujem by bol a zaruka je aj na papiery alebo len taka "u teba" (cize pre mna ziadna)?
Ospravedlnujem sa, doska nie je gigabyte ale asus, teraz som sa pozrel
http://www.alza.cz/zakladni-deska-asus- ... d71658.htm btw mam k nej aj povodnu krabicu, manual, cd atd...
Zdroj je Eurocase ale hned musim podotknut ze je tichy a v pohode prezil vypadky elektriny a podobne, nemam s nim ziaden problem slape uz treti rok, pravidelne pocitac cistim od prachu takze to je uplne ok...
Skrinka cierno-strieborna, odfotit mozem, taka elegantna, ziadna extravagancia.
Este nikdy som tusim na nom nemal BSOD a momentalne mam na nom Win7 64bit a slape ako hodinky. Este dodam ze na procaku nie je klasicky BOX chladic ale vymenil som ho za chladic z Phenom X4, ma aj heatpipe takze teplota je iba okolo 30-35...
Zaruka uz pochopitelne na papieri nie je, ale s cistym svedomim ti mozem zobrat do troch mesiacov komponent spat, ak sa ti pokazi, lebo pokial ten pc nebudes hadzat o stenu nema sa mu co stat. Pridam k tomu aj original fakturu, myslim ze na ramky, hdd este zaruka je
Po komponentoch predam ak budem mat kupcov na ostatne komponenty.
Zdroj je Eurocase ale hned musim podotknut ze je tichy a v pohode prezil vypadky elektriny a podobne, nemam s nim ziaden problem slape uz treti rok, pravidelne pocitac cistim od prachu takze to je uplne ok...
Skrinka cierno-strieborna, odfotit mozem, taka elegantna, ziadna extravagancia.
Este nikdy som tusim na nom nemal BSOD a momentalne mam na nom Win7 64bit a slape ako hodinky. Este dodam ze na procaku nie je klasicky BOX chladic ale vymenil som ho za chladic z Phenom X4, ma aj heatpipe takze teplota je iba okolo 30-35...
Zaruka uz pochopitelne na papieri nie je, ale s cistym svedomim ti mozem zobrat do troch mesiacov komponent spat, ak sa ti pokazi, lebo pokial ten pc nebudes hadzat o stenu nema sa mu co stat. Pridam k tomu aj original fakturu, myslim ze na ramky, hdd este zaruka je
Po komponentoch predam ak budem mat kupcov na ostatne komponenty.
zaujem o ram
Aha takze to pre mna nema hodnotu 200€tak ja yaujem stracam.
v poriadku, stale na predaj. 
//autoeditácia príspevku (17 Jan 2010, 14:10)
up !
//autoeditácia príspevku (17 Jan 2010, 14:10)
up !