Trochu upratujem a tak predavam nasledovne veci. Kedze inzerujem aj mimo fora, tak foto stadial, snad nevadi "reklama".
1. Stan Quechua - PREDANE
2. Naramok 30 seconds to mars
3. Privesok SOAD
4. Privesok Fenrir
5. Strieborna retiazka
1.
Mam na predaj 1 miestny stan "QUECHUA 2 SECONDS EASY 1" zeleny.
Stan sa rozlozi za 2sekundy a zlozitelny je taktiez za par sekund. Vydrzal aj dlhsi dazd bez premoknutia. Vaha 2,4kg.
Stan je plne funkcny a nemal som s nim nijake problemy. Kupovany cca pred 3ma rokmi ale vyuzivany minimalne (mozno tak 7x). Bohuzial je vonku sneh, tak stan sa mi nepodarilo pofotit. Prikladam iba ilustracne foto priamo zo shopu.
Na stan davam tyzdnovu lehotu vyskusania a moznost vratenia plnej sumy.
Cena: 20eur
Osobne prevzatie a vyskusanie mozne v Bratislave
2.
Mam na predaj kozeny naramok skupiny 30 seconds to mars. Dlzka cca 24cm, Sirka 3,5cm. Naramok je na karabinu, takze nieje problem aby sedel na roznom type ruk. Naramok bol robeny na objednavku, cize momentalne jediny original.
Cena: 7eur ===================
3.
Mam na predaj privesok skupiny System of a down 3x3cm. Uz sa normalne nevyraba a je ho celkom obtiaznejsie zohnat. Material bohuzial neznamy.
Cena: 10eur ===================
4.
Mam na predaj strieborny privesok Fenrira - Vikingsky vlk (Symbolizuje silu,vytrvalost a slobodu). Rozmery: 2.1x4cm a vaha 16g striebro-Ag 925.
Cena: 30eur ===================
5.
Mam na predaj striebornu retiazku dlzka 50cm, sirka 0,5cm. Bohuzial vahu nemam, tak neviem hmotnost povedat.
Cena: 30eur -- 16 Feb 2015, 16:40 --
// Up. Stan predany. Ostatok aktualny