Predam magio box znacky Kiss. Plne funkcny. pred cca 2 mesiacmi bol vymeneny za cisto novy. Zaruka uz nie je.
Malo by sa uz jednat o novsi model s lepsim chladenim.
Alebo vymenim za nejaky DVB-T tuner. Ponuky na vymenu prosim posielat mailom.
Cena 40€
P: Magio box Kiss X301T
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: P: Magio box Kiss X301T
magio box je ti na 3 veci lebo je viazany na IP to znamena ze tvoja adresa sa musi zhodovat z tvojim boxom inak mozes nanom akurat obedovat. Babke omylom dali krabicu co mala ist na inu ulicu a MB sa neautorizoval ....
No neviem... Bezne sa tieto boxy predavaju tak by sa to malo dat nejako zaktivovat. No ale nechcem klamat tak neviem.
-
Suffel
Guru
Runes - nechcem sa hadat ale v kazdom pripade to tak nieje.. mam dynamicku IP a mam magio boxi.. a myslim ze na IP nieje viazany.. ale pri zapojeni dalsieho magio boxa potrebujes aktivaciu a ta sa plati.. (ale tym som si neni isty ako to funguje ked mas box kupovany cez bazar, ja mam oba z T-comu takze som nemal ziadny problem ale viem ze ani jeden na IP nemam viazany)..
-
Runes
Addict
No neviem ale tuna su screeny z mojho tedajsieho problemu a to bola spominana IP ktora na tom uzle nechcela ist
a nekontaktoval si vtedy Tcom? Treba ho u nich nejako na dialku spojazdnit. Aspont ak mi bolo povedane.
-
Runes
Addict
no kontaktoval ja som cely cas tvrdil zesa to nechce unich autorizovat, a oni ze to je iba pokazeny MB a nakoniec ako vysvetlenie bolo to ze doslo k zamene a cislo MB nesedelo z cislom MB na zmluve a preto to proste nefachalo sa to neautorizovalo potom daco prepisali a MB po dakom case naskocil sam