http://old.pixtube.eu/files/cuou5s0r05ml8qmsss8p.jpg
P: Nalepky na NB, PS3, ...
-
bakusgabor
Light Professional
Re: P: Nalepky na NB, PS3, ...
dat by sa dalo ale najprv bude potrebne to nejak orezat ... toto ma pomer stran 1:1 a podla toho co som pozeral ty nemas 1:1 ...
add ak chcete na velke plochy tak najidealnejsie su este vacsie obrazky
add ak chcete na velke plochy tak najidealnejsie su este vacsie obrazky
-
bakusgabor
Light Professional
okay diky,neco najdem 
Obelix je tato tvoja ponuka nejak casovo obmedzena ci mi to spravis aj ked ti napisem za napr. dva mesiace?
Gangy nie tato ponuka nie je casovo obmedzena 
-
sk.aredak
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
ahoj
ako je to s priľnavosťou nálepky ?
pri beznom pouzivanii, treni suuchani a pod.
ako je to s priľnavosťou nálepky ?
pri beznom pouzivanii, treni suuchani a pod.
sk.aredak ja mam na svojom kompe nalepenu nalepku uz niekolko mesiacov a pri prenasani suchani a podobne vsetko drzi pevne. ziadne odliepanie.
-
tonek
Darca
aj ja by som mal zaujem ale vieš čo by bolo dobré, keby si si spravil nejaku tabulisko s tým že aké minimálne rozlíšenie obrázka treba na akú uhlopriečku a koľko by to stálo(či to závisi aj konrétne od obrázka?). Pokiaľ by si to tak urobil neboli by tu tri strany "koľko by stalo to a hento atd" 
pozri ono nalepka sa da urobit z hociakeho rozlisenia ale zalezi od toho ktoreho rozmeru. ja neviem presne rozmery ale tlacil som z 1920x1280 pre 15,4" notebook a vyzeralo to dobre ale pri blizsom pozreti bolo vidno ze to nie je uplne dokonale uplne najidealnejsie by bolo rozlisenie nad 2000px ale napr take ako tu bolo spominane bender a podobne postacuje aj mensie rozlisenie...
presnu tabulku urobit neviem ...
presnu tabulku urobit neviem ...
-
chipp12
Light Star
ahoj mal by som zaujem aj ja o jednu nalepku na moj 1000HE
myslim ze rozmery su rovnake ako ma 1000H ale ak by bolo potrebne nemam problem odmerat to
jednalo by sa o tento obrazok :
http://img130.imageshack.us/img130/9383 ... c7f03o.png
chcel som ho dat do prilohy avsak je moc velky a nechcelo mi ho zobrat ...
http://img130.imageshack.us/img130/9383 ... c7f03o.png
chcel som ho dat do prilohy avsak je moc velky a nechcelo mi ho zobrat ...
-
dildo
Expert
nazdar..nieco na iphone by sa nedalo?
///tak toto je extrem..dat K- za OTAZKU..
///tak toto je extrem..dat K- za OTAZKU..
dildofuha no na iphone netusim ako dat by sa dalo len tam netusim ake mozu byt rozmery a ako by to vyzeralo ... ale ked chces nie je problem vytlacit
chipp12 no ono ten obrazok nie je zly len problem je ten ze je velmi maly na vysku ... najidealnejsie na 1000h je rozmer cca 1920x1600 ... alebo 1600x1400 ...
chipp12 no ono ten obrazok nie je zly len problem je ten ze je velmi maly na vysku ... najidealnejsie na 1000h je rozmer cca 1920x1600 ... alebo 1600x1400 ...
-
Piti
Expert
mal by som zaujem o nalepku na notebook 15,4'' , bude stacit obrazok v rozliseni 1600 x 1200??
-
uplink
VIP
Pre ľudí, ktorí si chcú dať niečo vytalčiť u obelixa, použite následovný konvertor:
http://www.hdri.at/dpirechner/dpirechner_en.htm
ideál pre tlač je 300 dpi, ale znesie aj 250 aj 200, 175 začína byť zlé. Tam vložíte všetky parametre a ono Vám to vypľuje výslednú veľkosť.
http://www.hdri.at/dpirechner/dpirechner_en.htm
ideál pre tlač je 300 dpi, ale znesie aj 250 aj 200, 175 začína byť zlé. Tam vložíte všetky parametre a ono Vám to vypľuje výslednú veľkosť.
ja by som mal záujem o nálepku...mám Asus EEE biely (viď obrázok) a chcel by som dozadu pod nápis EEE modrú hviezdu života.
Meral som to a vychádza mi to 9x8cm (rozmer tej plochy)..nechal by som na tebe upravenie veľkosti k pomeru strán toho obrázka aby ten tvar sa nezmenil,ale ja to graficky nezvládnem
aká je tam cca cena? nie je to problém zhotoviť?
ďakujem pekne
Meral som to a vychádza mi to 9x8cm (rozmer tej plochy)..nechal by som na tebe upravenie veľkosti k pomeru strán toho obrázka aby ten tvar sa nezmenil,ale ja to graficky nezvládnem
aká je tam cca cena? nie je to problém zhotoviť?
ďakujem pekne
majlo01 nie je problem vyrobit ... cena by bola 5 eur
tak len taká otázočka stačí tento rozmer obrázku na výrobu? vieš si to upraviť tak aby sa nezmenil pomer strán? ak áno mám záujem. a pozadie obrázka bude priesvitné? kedy by to asi bolo? chcem to na 100% dá sa aj dobierka? alebo platba na účet?ďakujem
priesvitne pozadie sa neda ...
mooze byt len biele pozadie ale z toho si to vies potom pekne obstrihat okolo okrajov toho obrazka a budes to mat hmmm ?
ak by sa dalo bolo by idealnejsie ak by bol obrazok este vacsi ale da sa aj z tohto ...
nie je probllem poslat ani na dobierku.
mooze byt len biele pozadie ale z toho si to vies potom pekne obstrihat okolo okrajov toho obrazka a budes to mat hmmm ?
ak by sa dalo bolo by idealnejsie ak by bol obrazok este vacsi ale da sa aj z tohto ...
nie je probllem poslat ani na dobierku.
no pokusim sa zohnať od znameho čo má reklamnu agenturu lebo on robil aj tričko pre mna a aj pre bystricku záchranku tak mozno ma v lepšom rozlišení.a kolko trvá výroba?lebo určite to chcem
das mi obrazok a tak o 2-3dni uz by si to mohol mat