P:Phone 5(iphone 5 replika)
P:Phone 5(iphone 5 replika)
Zdravím Chcel by som predať phone 5(iphone 5).Mám k nemu krabicu ,sluchdka ,usb kabel,nabijačku,všetky folie.Dôvod predaju je ten že nefunguje dotyková plocha , mobil som kupoval cez ebay a ked mi prišiel tak bol v takom stave akom je teraz. Krabica je ako z iphone ba dokonca aj obal mobilu .
Cena :20e+poštovne
Cena :20e+poštovne
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: P:Phone 5(iphone 5 replika)
ok tak preco to neriesis s predajcom alebo ebay supportom?
lebo predajca neodpoveda . A suport by to nevyriešil lebo už sa mi raz stalo niečo podobne a bolo mi zo supportu povedane že oni nemaju ako overiť či som si ho nepoškodil ja alebo nevymenil za nejaký poškodený .A cele to trvalo skoro 2mesiace . Chcel som ho nechať opraviť ale po zistený že to neni original iphone som sa nato vykašlal a nemal som chuť davať opravovať nejaky fake a ked mi povedali na iphone fore že oprava by stala 100e+ tak som si spočital že sa mi to neoplati ...
-
rufus59
Light Professional
Ked si to objednaval si snad vedel ze ide o repliku? A co ta stalo pre zaujimavost. Spor na paypal nesiel otvorit ?
nevedel som že ide o repliku ,keby som vedel tak by som to neobjednaval ...... stalo to 380 dolarov a neplatil som to cez paypal...
-
guess.whoo
Redeemer
poviem ti takto..nepredas to ani za 10e mozno, je to uplne bezcenne pretoze aka je sanca, ze niekto ma doma pokazeny takyto fake a zrovna tak, ze ma dobru dotykovu plochu? nulova..
ako si to teda platil cez ebay ked nie cez paypal?
ako si to teda platil cez ebay ked nie cez paypal?
Ono sa to možno spraviť dá, len napíš typ telefónu, niekde z krabice, štítku a potom budeme múdrejší 
..takze dalsia iOvca
za kazdu cenu mat ajfon, to je moc
za kazdu cenu mat ajfon, to je moc
guess.whoo - tak ja sa do toho moc nevyzanm možno je len niečo softwerovo pokazene alebo nejaky kablik zabudli prispajkovať alebo ja neviem čo .... taže opraviť sa to možno bude dať .
jimmy_xp - vieš čo pozeral som po celom mobiel všade piše len ochrane zanmky a čišla iphonu večer ked pridem domov ich pofotim a hodim sem možno to niečo pomože .
glider -určite nesom žiadna ovca ...... a nechcel som ho az každu cenu taže prosim netrep hluposti a pokial nemaš zaujem ho kupiť alebo poradiť tak si nechaj svoj nazor pre seba dakujem a pekne vianoce želam
-- 14 Dec 2013, 20:16 --
lock predane
jimmy_xp - vieš čo pozeral som po celom mobiel všade piše len ochrane zanmky a čišla iphonu večer ked pridem domov ich pofotim a hodim sem možno to niečo pomože .
glider -určite nesom žiadna ovca ...... a nechcel som ho az každu cenu taže prosim netrep hluposti a pokial nemaš zaujem ho kupiť alebo poradiť tak si nechaj svoj nazor pre seba dakujem a pekne vianoce želam
-- 14 Dec 2013, 20:16 --
lock predane