P: Poukážku do NAY Elektrodomu v hodnote 359E

Predaj, výmena a darovanie tovaru alebo služby...
Raner
Light Expert
Light Expert

P: Poukážku do NAY Elektrodomu v hodnote 359E

Príspevok od používateľa Raner »

Predám spomínanú poukážku do NAY Elektrodom v hodnote 359E za 300E na všetok tovar. Poukaz platí rok do 12.3.2016. Po reklamácii mobilu mi ponúkli na výber iný v tej cene alebo túto poukážku tak som sa rozhodol pre ňu. V piatok a v sobotu som v BB tak tam môžeme vybrať niečo čo budete chcieť. Tu sú podrobnejšie info. http://www.nay.sk/darcekovy-poukaz-firmy .Predávam aj inde.

Cena: 300€
Prílohy
IMG_9061.JPG
Jaccobinho
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: P: Poukážku do NAY Elektrodomu v hodnote 359E

Príspevok od používateľa Jaccobinho »

Mohol by som sa spýtať, o akú reklamáciu sa jednalo, ako prebiehala a prečo ti bola ponúknutá poukážka? Lebo vo väčšine prípadov keď núkajú poukaz, máš nárok na hotovosť. No tú výslovne neponúknu, lebo je to pre nich menej výhodné :)
Raner
Light Expert
Light Expert

Re: P: Poukážku do NAY Elektrodomu v hodnote 359E

Príspevok od používateľa Raner »

Jaccobinho napísal:Mohol by som sa spýtať, o akú reklamáciu sa jednalo, ako prebiehala a prečo ti bola ponúknutá poukážka? Lebo vo väčšine prípadov keď núkajú poukaz, máš nárok na hotovosť. No tú výslovne neponúknu, lebo je to pre nich menej výhodné :)
Bol som reklamovať telefón ktorý hneď po zakúpení mal vadu že sa vybil do 3 hodín aj bez toho že by som ho používal a veľmi sa zahrieval. Majú napísané že do 14tich dní vrátia peniaze lenže podmienka je aby zariadenie nebolo používané a balenie nebolo poškodené. A ja som ten telefón rozbalil a chvíľu používal. Pri reklamácii som žiadal hotovosť ktorú mi však odmietli dať a vraveli že ho pošlú na reklamáciu alebo že si mám vybrať iný v podobnej cene. Kedže žiadny taký mobil nemali čo sa mi pozdával, resp. mali ale za prehnanú cenu tak po dlhšom rozhovore mi ponúkli aspoň tú poukážku :) Ale práve sa predala takže už to je neaktuálne a môžete lock.
Zamknuté