P: Predám napodobneniny powerbalov (vristballe) od 5€

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
onkel1
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

P: Predám napodobneniny powerbalov (vristballe) od 5€

Príspevok od používateľa onkel1 »

Včera som dostal nový ponukový katalóg jedného talianskeho veľkoskladu kde predávajú napodobneniny klasických powerballov. Mám dojem, že sa jedná o typ ktorý sa po roztočení rozsvieti.

Obrázok

Pre tých ktorý nevedia o čo sa jedná :

Základnou časťou zariadenia je rotor, ktorý je uložený v pevnom obale z plastu. Obal takmer kompletne zakrýva rotor až na otvor ktorým sa dá k nemu dostať a roztočiť ho. Rotor je pripevnený k osi, ktorá sa nachádza v žliabku vnútorného obvodu vonkajšej kostry. Ľahký prstenec z dvomi drážkami sa nachádza v žliabku. Tento prstenec sa v žliabku môže šmýkať - drží otáčajúci sa gyroskop vystredený v kostre zabraňujúc sa im navzájom dotknúť (čo by spomalilo gyroskop), ale umožňujúci zmenu orientácie osi. Keď sa začne gyroskop otáčať, nakláňanie zariadenia zapôsobí na gyroskop tak, že sa oska začne šmýkať po obvode v žliabku v smere kružnice. Žliabok z vnútra obalu je o niečo širší ako oska - vonkajší krútivý moment, ktorým človek pôsobí na zariadenie spôsobí že koniec jednej osky tlačí na hornú hranu žliabku a popritom druhý koniec tlačí na spodnú hranu žliabku na druhej strane. Tieto dva účinky spolu spôsobujú že zariadenie funguje - gyroskop pôsobí ako reakcia na vonkajší moment otáčania a pôsobenie osky na hrany žliabku spôsobuje zrýchľovanie otáčajúceho sa rotoru.

Zrýchlenie gyroskopu je najlepšie keď pôsobenie gyroskopu je v súhre s pohybom zápästia, takže moment zrýchlenia pôsobí neustálo. Zápästie sa môže otáčať obomi smermi (v smere hodinových ručičiek, či proti nemu) -- vo výsledku sa vždy zvyšujú otáčky. Určitý čas trvá kým človek nájde ten správny bod otáčania, pretože pri príliš rýchlom krútení zápästím sa vďaka šmykovému treniu gyroskop začne spomaľovať. Pretože trecia sila je základným prvkom funkčnosti zariadenia žliabok nesmie byť mazaný.
Pre tých čo to nepochopili : Vašou úlohou je točením zápästia ho roztočiť. Čím viac točíte tým viac sa vaša ruka namáha lebo powerball akoby dvíha na váhe. Je to výborné na posilovanie zápästia.

Cena

Záleží od počtu kusov nakoľko poštovné z Talianska je dost drahé tak by som to zobral v balíku a potom porozesílal.
Tak zatiaľ predbežný záujem keď nás bude dosť tak vám napíšem kedy objednávku potvrdíte.

Plaťiť sa bude až to budem objednávať na BU poprípadne Paypal (+ 10%) alebo ako navrhnete.

Prirátajte si poštovné po Slovensku je to ťažké asi 300g.

10ks ............. 7€/kus
15ks ............. 6,5€/kus
20ks ............. 6€/kus
30ks ............. 5€/kus

Cena sa bude odvíjať podľa toho koľko nás bude .....

Najradšej by som bol ak by sa nás nazbieralo na 30 kusov. Píšte SZ alebo sem. Prihlasujte sa ak máte vážnejší záujem nielen možno nech v tom nieje chaos. Pred objednaním vám budem všetkým písať.

Má v sebe 2LED po roztočení by sa mal rozsvietiť = je v nem elektronika
Prílohy
sku_1265_2_small.jpg
sku_1265_1_small.jpg
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chlapec10 »

foto plz.
Su to tie s digitalnym pocitadlom?
onkel1
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Obrazky pridane ....

Nie nieje to ten z digitálnym počítadlom. Tento by mal po roztočení svietiť ...
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chlapec10 »

onkel1 napísal:Obrazky pridane ....

Nie nieje to ten z digitálnym počítadlom. Tento by mal po roztočení svietiť ...
no nic, tento doma uz mam :)
odtialto: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.1265
za 5.24 eur VRATANE posty...
Ked odtial zoberies viac tak cena este viac klesne... 4.81 eur za kus alebo aj menej

PS: dokonca aj fotky su rovnake, takze odkial to asi tvoj talian ma :wink:
onkel1
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Alibaba.com - najväčšia sieť dodávateľov....

V Taliansku je povinná 2 ročná záruka a tú dodržuje čo sa o Dealextreme povedať nedá ....

Fotky som použil z dealextreme pretože vlastné nemám. Sú tam len pre tých ktorý nevedia ako to vyzerá ....

Ak niekto chce nech si zoberie z dealextreme zaplatí kartou alebo paypalom.

Prečo by som to potom nepredával po jednom od začiatku ? A robil by si to kvôli zisku asi 30 centov ? Ja nie. toľko ma stojí iba baliaci papier...

Ja ich mám priamo od dodávateľa, ktroý má centrálny sklad pre Európu v Miláne. Mám ich asi za polovicu čo idú na dealextreme ....

Ďalej píšte iba vážny záujemci ....

EDIT// Mimochodom kurz, ktorým si to prepočítaval je stred medzi kuoa/predaj USD na paypaly je iny kurz a ten mi po prepočítaní aj tou lacnejšou variantou hodil 5,08€ ? Keby to beriem z dealextreme to by som to ešte doplácal ? Niekedy sa fakt nad sebou zamyslite
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

5€ tam mas len pri 30tich kusoch, keby si 30 kusov zobral z dx (resp. odtialto co je ich dcerska stranka), tak ta jeden vyjde na 1.9 € tak tu prestan zavadzat ludi a chod sa radsej obesit do toho tvojho milana. Na zaruku ti pri 5, resp 2 eurovej veci kazdy serie.

Tema s kktom ako ty sa tu pravidelne opakuje kazdy tyzden, som zvedavy ako dlho sa tu zas budes skusat hadat ty.
onkel1
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Mám to od tohto človeka čo to predáva na českom aukre

a ten to má dotiaľto

http://www.alibaba.com/product-gs/23267 ... _ball.html

napíš im kde majú centrálny sklad .... alebo ešte odkiaľ distribulujú tovar po Európe ....

Potom mi napíš čo ti napísali ....

Môžte to locknut .... pripadny zaujemcovia PM

Jo a pre nabudúce si nechaj chytré reči. To že ty nevieš, že niečo existuje neznamená že to neni .....

EDIT/ Nabudúce si odpusti poznámky typu kkt a pod .... Tak sa slušný ľudia nebavia
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Zrazu sa tu spomina aj clovek z aukra.

Ty si nepochopil ze ti tu kazdy je*e na to odkial to ty mas, lebo to predavas za 3nasobnu cenu. A komercny predaj je na tomto fore zakazany, takze niesi len debil, ale aj debil co nevie citat.

Takze si nabuduce necha tieto sracky a chod odrbavat ludi na bazos.
Zamknuté