P: S4
Re: P: S4
Samozrejme, že autor témy od začiatku vedel, že ide o fake. Preto v názve témy a ani v úvodnom príspevku sa nespomína "Samsung Galaxy S4", ale iba "S4", a autor taktiež napísal "Predám tento telefón", a priložil fotky nepodareného fejku. Pri prípadnom podvode by mal teda kupujúci smolu, keďže autor témy nič neporušil. Navrhujem okamžité zablokovanie.
Raz som už písal že o pravosti telefónu som nič nevedel kamarát mi poslal fotky že to je S4 a že mu hu mám pomôcť predať, a až po vašom príspevku som sa dozvedel že je Fake verzia a ihned som to z predaja stiahol a informoval som kamaráta o jej nepravosti.To čo sa rieši z pani Gabrielou na Bazoši tiež nieje moja vina prvý krát som niečo posielal na dobierku aj to sa dosralo (telefón som zabalil tak ako bol na fotke uvedený nebola na dyspeli žiadna puklina a bol funkčný sám som kupujúcej navrhol osobný odber povedala NIE), ostatný užívatelia sú so mnou spokojný predal som už kopec veci ako mi napísali aj do hodnotenia aj veci nad 300€ ako boli komponenty do pc,oblečenie a podobné veci.
Dakujem to je z mojej strany všetko.
Dakujem to je z mojej strany všetko.
Fíha, žeby aj podvodník bol podvedený?
Možno si o tom nevedel, že je to fake ale máš kopu iných podvodov, ktoré ťa neospravedlnia. Prečítal som si tvoj thread na pcforume a toľko mi stačilo aby som si spravil mienku o tebe.. Máš šťastie, že si nedostal ešte cez papuľu
-
Silmer
Darca
- Kontaktovať používateľa:
stoji za precitanie http://www.pcforum.sk/p-s4-top-vt158652.html , ozaj a preco este nema banan?
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
BTW na baozis odpoveda pod menom krisitan, neni tu dade v blackliste cca 3 4 5 rokov dozadu ??? to bol daky krisitan tiez co odrbaval a daco sa nanho aj chystalo
pamatam si to meno nakolko nieje bezne.
A ked ma clovek tolko super predajov a super uzasne meno a hentake daco sa stane v tom momente by mal vyhoviet kupujucemu nakolko 1 zla reklama staci na usmrtenie dobreho mena co teda zjavne tento nema
A ked ma clovek tolko super predajov a super uzasne meno a hentake daco sa stane v tom momente by mal vyhoviet kupujucemu nakolko 1 zla reklama staci na usmrtenie dobreho mena co teda zjavne tento nema
Nechcem nic hovorit ale keby sa to malo locknut uz sa to lockne nenchapem co spravca este riesi.. proste co sa malo rozobrat sa rozobralo a tie spravy ze si ho najdu atd.. ludia nenajdu nikomu sa nebude chciet ist si ho podat ani nic ine. Takze predychajte to takychto kktkov bolo a bude
nie rozbit papulu, informovat rodicov kym nespravi nejaky trestny cin, povacsinou rodicia nevedia co im doma rastie za grazla tak nech chudaci nedostanu ako darcek predvolanie a po sudnom konani zaplatit skody a trovy. Ak to este citas chlapce radsej obchoduj podstivo a zarob trosku menej a maj dobre meno ako takto okradat, raz naozaj mozno narazis na takeho ktoreho vazne vytocis a roznesie ta po sudoch..Najma ak dakoho spravis na jeden krat o 500e.