P: Skúter JinLun 50cm3
P: Skúter JinLun 50cm3
//foto do prílohy,info do tohto inzerátu
ide o 50cm3, tento týždeň ak by ho chcel niekto kúpiť bolo by dobré , papiere su pripravené, stav zodpovedá veku
ak by ste mali niekoho kto túži po skutru viem ho doviesť autom (samozrejme nie do BA) - východ atď prešov,poprad alebo inde
potrebujem sa toho zbaviť čím skôr - I need help..
ide o 50cm3, tento týždeň ak by ho chcel niekto kúpiť bolo by dobré , papiere su pripravené, stav zodpovedá veku
ak by ste mali niekoho kto túži po skutru viem ho doviesť autom (samozrejme nie do BA) - východ atď prešov,poprad alebo inde
potrebujem sa toho zbaviť čím skôr - I need help..
Re: P: Skúter JinLun 50cm3
Zabudol si doplnujuce informacie:
japaja napísal:ma par problemov
neukazuje mu stav paliva
a zamok pod sedadlom kde by mala isť prilba nefunguje veľmi dobre - teda nezamkne sedadlo a da sa otvoriť bez kľuča
-
tacosi
Moderátor
- Kontaktovať používateľa:
+cena,rok vyroby,stav kilometrov.
Ta pozadovana suma na bazosi je fakt realna?
Ta pozadovana suma na bazosi je fakt realna?
jesus gothar jak keby boli všetci svätí... keď to viem kupujucemu povedať rovno pri obhliadke a ukazať fotky ako to bolo rozobrate..
tacosi najdeš niečo na papieroch lepšie?
tacosi najdeš niečo na papieroch lepšie?
No ja keby som prisiel na obhliadku a povedal by si mi take vady, tak by som ti v lepsom pripade iba vynadal a poslal kade lahsie.
Ako pozeram inzeraty, tak ciny s papiermi zacinaju od 250 a podla popisu je stav lepsi ako tento. No ked su takisto poctivi ako ty, tak neviem... Cinskych skutrov sa kazdy snazi zbavit a ludia co sa v tom nevyznaju na to bohuzial doplacaju.
Ako pozeram inzeraty, tak ciny s papiermi zacinaju od 250 a podla popisu je stav lepsi ako tento. No ked su takisto poctivi ako ty, tak neviem... Cinskych skutrov sa kazdy snazi zbavit a ludia co sa v tom nevyznaju na to bohuzial doplacaju.
-
tacosi
Moderátor
No Dakujem pekne,ze v inzerate budem citat,aka je to super masina a ked pridem k majitelovi,tak zistim,ze polovica veci na masine je off.japaja napísal:keď to viem kupujucemu povedať rovno pri obhliadke a ukazať fotky ako to bolo rozobrate
50ccm urcite ano a tiez lacnejsie. Skus si prejst len taky Bazos.japaja napísal: tacosi najdeš niečo na papieroch lepšie?
-- 27 Júl 2015 22:10 --
GothaR predbehol. A tiez,ze cinske 50ccm 4takty su zname svojou nespolahlivostou.U 125 je to uz ok
Ani by som nepovedal, ze pri 125 je to ok. Zvlast na ceskych strankach je vela informacii o tom, ze tam su nekvalitne zvary, plasty, ale vacsinou blbne elektrika alebo palivovy system. A sice je to v zaruke, ale vecne v servise a tak to chcu ludia cim skor predat este pred koncom zaruky. Cinsky skuter je dobry akurat pre kutila, ktory ma chut sa v tom babrat a vecne nieco opravovat. Ale to sme uz mimo temy 
gothar mysliš že som an to nedoplatil prečo asi to predavam
-- 27 Júl 2015, 22:23 --
ano ano veštci cpotrebuju kvalitu na občasne mestské vozenie... za 1300€ čisto novučičke
-- 27 Júl 2015, 22:23 --
ano ano veštci cpotrebuju kvalitu na občasne mestské vozenie... za 1300€ čisto novučičke
japaja, keby si aspoň v tom inzeráte nezavádzal, aký super stroj to je. Ja by som ti tiež prinajmenšom vynadal, keby som prišiel na obhliadku a ty by si mi až tam povedal, že stroj má značné chyby a polovica vecí na ňom vlastne nefunguje.
Ak sa chceš nejakej veci zbaviť, musíš tomu dať aj adekvátnu cenu a nie pomaly o 50% viac ako iné podobné čínske skútre, ktoré aspoň dočasne fungujú tak, ako majú.
Ak sa chceš nejakej veci zbaviť, musíš tomu dať aj adekvátnu cenu a nie pomaly o 50% viac ako iné podobné čínske skútre, ktoré aspoň dočasne fungujú tak, ako majú.
-
tacosi
Moderátor
Mal som namysli 4t motory 125, nie scoot ako celokGothaR napísal:Ani by som nepovedal, ze pri 125 je to ok.
lock predané