Caute, takze kamos ma na predaj se g900, je to komplet balenie, kupovane z digi worldu v bratislave. Este 1,5 roka zaruka. Telefon bol teraz v oprave lebo nefungoval dotykovi displey, teraz vsetko v poriadku, plus predny kryt dali cisto novy a aj stylus. Ak mate zaujem napiste sem, poslem jeho kontaktne udaje alebo da sa aj cezo mna. Chalanisko je zo Senca. Mal som ho kupit ja, lenze mam problem nejako z financiami a nemozem ho zobrat ja. Je ciernej farby.
Prislusenstvo:
Nabka
USB kabel
USB citacka pam. kariet m2
2GB m2 karta
sluchatka
zaruka
krabica
Nerobi problem ani dobierka.
P: Sony ericsson g900-cena 110 eur
No tak mam uz ponuku za 140 eur, takze pod uz asi nepojdem jedine ak by bol problem a ze ozaj budem potrebovat surne peniaze, a urcite neposlem najprv bez penazi, jedine vored na ucet alebo po dohode dobierkou, vopred bez penazi nikdy, uz som sa raz tak popalil a uz nikdy viac, posielal som to na nemenovanom fore adminovi a dopadol som tak ako som dopadol.
//autoeditácia príspevku ( 11 Oct 2009, 19:08 )
EDIT and UP
//autoeditácia príspevku ( 11 Oct 2009, 19:08 )
EDIT and UP
kelsoo: ano spominal som, lenze to som ho mal kupit ja a uz som mal kupcu za 140 eur, lenze ja teraz nemam peniaze takze nemozem ho od toho chalana kupit a jemu staci za neho 110 eur. Vlastne som tu tu predaval ua ucelom zarobku, kazdy musi nejak zarobit
. Chalan potrebuje peniaze tak som mu hovoril ze to hodim na forum a skusim niekoho najst.
Vampir: hmm, skusim mu napisat ale myslim ze s tym nebude suhlasit, najradsej osobka alebo popripade dobierka.
Ak by bol zaujem dam aj foto.
//autoeditácia príspevku ( 13 Oct 2009, 18:48 )
poprosim lock, kamos to predal tu uzivatelovi z fora
Vampir: hmm, skusim mu napisat ale myslim ze s tym nebude suhlasit, najradsej osobka alebo popripade dobierka.
Ak by bol zaujem dam aj foto.
//autoeditácia príspevku ( 13 Oct 2009, 18:48 )
poprosim lock, kamos to predal tu uzivatelovi z fora